Fear RP İhlali
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Razmig Asgaryan Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS'te görülecek Buffalo üyeleriOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.02.2022İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:AlıntıFear RP İhlaliYapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokakta rolümüzü yaparken arkadaş ısrarla hala bitmemiş bir savaş içerisinde olduğu düşman birliğin hoodundan korkusuzca 10-15 kere bisiklet ile geçiyor. Konuşmaya gittiğimizde de herhangi bir korku rolü yok, birliğine baktığımda da pek şaşırmadım zaten. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Spoiler: GösterGizle"Benim sokağım değil mi? İstersem yüz kez geçerim. Sanane?" Spoiler: GösterGizleBurada da ara sokakta durduruyorum, aynı cümleyi tekrarlıyor. Spoiler: GösterGizleEk açıklamalar(varsa): PM'lerin herhangi bir rol ile veya şikayetle alakası yok, yönetici isterse forum PM üzerinden normal hallerini yollarım. Aynı şeyi bir önceki savaşta biz yaptığımız için uyarılmıştık, rapor attım fakat geri dönüş arkadaş toksikliği bitirince geldi.