Konu: 21.02.2022 Razmig Asgaryan  (Okunma sayısı 198 defa)

#0 - 21.02.2022 22:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Razmig Asgaryan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS'te görülecek Buffalo üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.02.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokakta rolümüzü yaparken arkadaş ısrarla hala bitmemiş bir savaş içerisinde olduğu düşman birliğin hoodundan korkusuzca 10-15 kere bisiklet ile geçiyor. Konuşmaya gittiğimizde de herhangi bir korku rolü yok, birliğine baktığımda da pek şaşırmadım zaten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

"Benim sokağım değil mi? İstersem yüz kez geçerim. Sanane?"  :-\ :garip:

Burada da ara sokakta durduruyorum, aynı cümleyi tekrarlıyor.

Ek açıklamalar(varsa): PM'lerin herhangi bir rol ile veya şikayetle alakası yok, yönetici isterse forum PM üzerinden normal hallerini yollarım. Aynı şeyi bir önceki savaşta biz yaptığımız için uyarılmıştık, rapor attım fakat geri dönüş arkadaş toksikliği bitirince geldi.

« Son Düzenleme: 21.02.2022 22:20 Meercimek »

#1 - 21.02.2022 23:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Razmig Asgaryan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS'te görülecek Buffalo üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.02.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokakta rolümüzü yaparken arkadaş ısrarla hala bitmemiş bir savaş içerisinde olduğu düşman birliğin hoodundan korkusuzca 10-15 kere bisiklet ile geçiyor. Konuşmaya gittiğimizde de herhangi bir korku rolü yok, birliğine baktığımda da pek şaşırmadım zaten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

"Benim sokağım değil mi? İstersem yüz kez geçerim. Sanane?"  :-\ :garip:

Burada da ara sokakta durduruyorum, aynı cümleyi tekrarlıyor.

Ek açıklamalar(varsa): PM'lerin herhangi bir rol ile veya şikayetle alakası yok, yönetici isterse forum PM üzerinden normal hallerini yollarım. Aynı şeyi bir önceki savaşta biz yaptığımız için uyarılmıştık, rapor attım fakat geri dönüş arkadaş toksikliği bitirince geldi.

Yoldan geçiyorum, ister 100 kere, ister 1000 kere! Yoldan geçiyorum size bir zarar vermiyorum, rahatsız etmiyorum. Ayrıca ben senin adamlarına karşı üslub bozmuyorum. Sırf bisiklet ile birden fazla geçtiğim için mi küfür ediyorsunuz? Yoksa kafamın üstünde yazan isimden dolayı mı?  :sampanya:  ;)

#2 - 22.02.2022 08:14
Tamam, sonuçlanabilir.  :garip:

#3 - 22.02.2022 10:45
Merhabalar, şikayet incelendi. Karakter ceza alacak.