Konu: [21.02.2022 - Achilles Lefter] Fear-RP  (Okunma sayısı 181 defa)

#0 - 21.02.2022 17:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Achilles Lefter @KuvetciHalil00

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @wix17k Shaquille Osboune

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Shaquille ile ben bu karakterle önceden husumetliyiz, 20.02.2022 tarihinde onlarla konuşmaya gitmiştik. Fakat karakterler olaydan 10 dakika önce polisi arıyıp "taciz ediliyorum" falan şeyler söyleyip polislere haber veriyordu. Bu ilk değildi, Shaquille ile birsürü olaylar yaşamışlar. Aynen benimle de yaşadılar. Onların yüzünden hapise falan girdim. Bugun ise plan yapıp mekanlarına gittik. Elimde bilerek silahla girdim. Karakterin biraz sıkıntılı olduğunu biliyordum. Önce mekana girdiğimde "Selam, eller havaya lütfen." dedim. Amacım orada adamı öldürmek veya zarar vermek değildi. "/me kayışından "Shotgun" marka silahını çeker, herife doğrultur." emotesini verdiğim halde ve daha öncesinde karaktere eller havaya dediğim halde karakter "/me herifleri görür polisi arar." emotesini verip kaçmaya başladı. Fear-RP kural ihlali yaptığı için cezalandırılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/943743155067564032/945325734065496154/unknown.png (her şey sste mevcut.)

Ek açıklamalar(varsa): Video da bulunmaktadır.

#1 - 21.02.2022 19:16
Seninle IC de terse düştük OOC de de düşmek istiyor gibisin kankam emiteyi verdim sen sıkmaya başladın bende arayamadim polisi a'ight zenci? Bi insana silahla sıkarsan da kaçar yani bi zahmet eger seninle her karşılaşmamda low rp yapacak olsam oohoooo kimseyi de aramadım sen sıkarken adminler loglara bakabilir :'( :manifdog aciklamaya gerek yok sonuclanabilir.

#2 - 21.02.2022 19:32
Seninle IC de terse düştük OOC de de düşmek istiyor gibisin kankam emiteyi verdim sen sıkmaya başladın bende arayamadim polisi a'ight zenci? Bi insana silahla sıkarsan da kaçar yani bi zahmet eger seninle her karşılaşmamda low rp yapacak olsam oohoooo kimseyi de aramadım sen sıkarken adminler loglara bakabilir :'( :manifdog aciklamaya gerek yok sonuclanabilir.
Kanka anlayamadın galiba? Ooc olarak terse niye düşeyim kanka burada şikayet açmak herkesin hakkı, şikayet açtığım için terse mi düşeceğiz kanka? Olay zaten sana silah doğrulttuğum anda senin polisi araman. O verdiğin emote (polisi arar) kesinlik bildiren bir işlem. O emoteyi verdiğin  için sana sıkıyorum. Ve lütfen konuşma tarzını düzelt. Burası RP ortamı değil, burası forum. Ben senin "a'ight, zenci" gibi söylemlerini görmek zorunda değilim. Gerçek hayatta birisi sana silah doğrulttuğunda sen polisi arayabiliyor musun? Aramaya çalıştığında sana doğrultulan silah ateşlenmez mi? Anlattığın şey bir savunma değil bana göre. Silahı sana doğrulttuğum halde kaçamazsın, polisi arayamazsın. Eller havaya dediğim halde elini telefona götüremezsin. Yaptığın Fear-RP kural ihlalidir. Admin kararı bekleyelim.

#3 - 22.02.2022 00:03
Tamam kankam sana ciddili bir savunma yapıyorum sonlandıralim lütfen şimdi bak sizin mekana girdiğiniz gördüm o ara bunu yazarken siz silahi bir anda dogrulttunuz yani legal bir insana dm atmak icin yer ararken win alamayıp sikayet açman cidden komik kusura bakma rolde ben bir hata göremiyorum emotu verdim zaten aramadım yere düştüm ve sonra kıvıranma rolü yapip polisi aradım. Sonuclanabilir.

#4 - 22.02.2022 00:46
Tamam kankam sana ciddili bir savunma yapıyorum sonlandıralim lütfen şimdi bak sizin mekana girdiğiniz gördüm o ara bunu yazarken siz silahi bir anda dogrulttunuz yani legal bir insana dm atmak icin yer ararken win alamayıp sikayet açman cidden komik kusura bakma rolde ben bir hata göremiyorum emotu verdim zaten aramadım yere düştüm ve sonra kıvıranma rolü yapip polisi aradım. Sonuclanabilir.
Silahı sana doğrultmam, sana dm atmak için mi? Cidden bunu mu düşünüyorsun? Sana sıkmak istesek bin defa sıkardık kanka, dün de sıkardık. Winlik durumu senin Fear-RP yapmaman bozuyor kanka. Komik durumdasın farkında mısın? Kıvranma rolü mü yaptın? Mekanda tur atıyordun? Videosu bile var kanka kimi kandırmaya çalışıyorsun? Biz mekana girdiğimizde ismimiz gözükmüyordu üstelik eğilerek yürüyorduk ses yoktu. Size göründüğümde Selam, eller havaya lütfen yazdım zaten. Silahı da doğrulttum. Eğer dm için gelseydim emote o olmazdı kanka. Dm emotesini az çok herkes bilir. O sırada emote yazılacak bir durum olmadığı için zaten her şey belli. Legal insana dm atmak istesem o emoteyi yazmazdım. Eğer öyle bir emote ile dm atsaydım ben ihlal yapmış olurdum. Sana silahı doğrultmama rağmen ve sana elleri kaldır dememe rağmen polisi aramaya çalışmana ve hareket etmeye çalışmana Fear-RP kural ihlali deniyor kanka. Bu server'a giren kişiler kuralları biliyor olarak sayılır. Silah doğrultulmuş birisi polisi arayamaz. İhlal yaptığın ortada. Sonuçlanabilir.
https://cdn.discordapp.com/attachments/935514318122917949/945318688997924865/unknown.png (SS'de dm emotesi olmadığını görebilirsiniz. Dm atmak istesem çok defa atardım.)
« Son Düzenleme: 22.02.2022 00:49 vlone »

#5 - 22.02.2022 10:48
Size bir kişi silah doğrulttuğunda eğer ölmek istemiyorsanız maalesef ki onun dediklerini yapmanız gerek. Silah doğrulttuğunda polisi aramanız kişinin son isteyeceği şeydir. Bu seferlik sizi uyarıyorum lütfen tekrar etmeyin.