Konu: Underground ekibinden maskeli kişiler - DM  (Okunma sayısı 293 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.02.2022 18:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_36110  Maske_24447  Maske_22934  Ivan_Vortex  Maske_33439  Maske_20856  Maske_18912

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motorumu tamir ettirmek için GLM'de durmuştum, arkamdan gelip bir anda bana ateş açıldı. (Aktif çatışma ortamı yoktu.)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 20.02.2022 19:59 Laffys »

#1 - 20.02.2022 19:42
Selamlar. Öncelikle oluşumum adına şikayet açıyorsan eğer oyuncu şikayetlerine değilde, oluşum şikayetine açman da fayda var. Sanırım bunu bilmiyorsun. Sonralıkla, aktif halde savaşta olduğumuz bir birliğin hoodunun içerisindesin ve karakterini, saldıran arkadaşlarımızdan hiç kimse tanımıyor, doğal olarak sana da saldırıyorlar. Aktif savaşta olan birliklerin hoodunda bulunuyor ve böyle bir durumla karşılaşıyorsan bu çok normaldir, şikayet açmanın sebebi sanırım RK'lı olup hemen bir saat bile geçmeden başka bir birlikle brawl rolüne girmenden dolayı arkadaşların sana şikayet açması. İl-legal FM'de bulunup bu şekilde kurallar ihlalleri yaparak ve bu şekilde bir şikayet açarak neyi amaçladığını bilmiyoruz ama olsun, keyifli roller. Birliğimizden başka bir savunma gelmeyecektir sonuçlanabilir.

#2 - 20.02.2022 19:54
Selamlar. Öncelikle oluşumum adına şikayet açıyorsan eğer oyuncu şikayetlerine değilde, oluşum şikayetine açman da fayda var. Sanırım bunu bilmiyorsun. Sonralıkla, aktif halde savaşta olduğumuz bir birliğin hoodunun içerisindesin ve karakterini, saldıran arkadaşlarımızdan hiç kimse tanımıyor, doğal olarak sana da saldırıyorlar. Aktif savaşta olan birliklerin hoodunda bulunuyor ve böyle bir durumla karşılaşıyorsan bu çok normaldir, şikayet açmanın sebebi sanırım RK'lı olup hemen bir saat bile geçmeden başka bir birlikle brawl rolüne girmenden dolayı arkadaşların sana şikayet açması. İl-legal FM'de bulunup bu şekilde kurallar ihlalleri yaparak ve bu şekilde bir şikayet açarak neyi amaçladığını bilmiyoruz ama olsun, keyifli roller. Birliğimizden başka bir savunma gelmeyecektir sonuçlanabilir.

Bu bir oluşum şikayeti değildir, karakterlerin isimlerini bilmediğim için o ekipten birilerinin bakacağı için böyle bir başlık koydum.

#3 - 20.02.2022 19:55
PM Üzerinden konuştuk, durumu açıkladım, bir problem yoktu, şimdi başka arkadaşlar sana şikayet açıyor diye bize açmanı mantıklı bulamadım.

#4 - 23.02.2022 08:50
Bölge baskını o bölgedeki önüne gelen herkesi vurmak değildir. Sonuç olarak bu bölgelerde işletmeler var ve müşteri gelebiliyor. Baskın = her fırsatta adamları düşürüp 8 saat bekletme değil, doğru zamanda hamle yapmaktır.

DM sebebiyle ateş edenler cezalandırılacak.