Konu: MASKE 36201, MASKE 18689  (Okunma sayısı 242 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.02.2022 00:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: MASKE 36201, MASKE 18689

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çok kısa süre içerisinde 2 kez düşürüldüm.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  -

#1 - 20.02.2022 01:03
Savunma yapacağım.

#2 - 20.02.2022 01:04
olur öyle şeyler takma

#3 - 20.02.2022 12:59
Selamlar, kısa ve öz bir savunma yapacağım ben ve diğer yazdığın maskeli arkadaş adına. Şikayetin zaten elde tutulur bir ihlali yok.

-Hood baskınında vuruluyorsun, diğer birlik üyelerin ile birlikte. "Aradan çok az bir zaman sonra" tekrar geldiğimde Alice karakterinin tedavi-hastane rolleri yapılması gerekirken sanki hiç mermi yememiş vurulmamış biri olarak masa sandalyede oturuyorsun. Hooda vurulup başka biryerde otursan, seni iki defa vurmamız ihlal olurdu ancak, sen Hoodda vurulup hooda tekrar oturuyorsun. Hood baskını yapıldıktan sonra orası artık bir savaş bölgesi olarak sayılır, vurulan bir kişi tekrar savaş bölgesinde masa sandalyede oturamaz.

-   SS
1-) Alice Russel 1.vuruluş-Hood baskını.

-  SS
2-) Alice Russel 2.vuruluş-Savaş bölgesinde oturup vurulması.

İyi forumlar, vurulduğunuz için açık aramayı-her ss'den bir şikayet açmayı bırakmalısınız. Herkes buraya kafa dağıtıp eğlenmek için giriyor. Sizinde amacınızın bu yönde olması dileği ile, iyi günler.  :vice:

#4 - 23.02.2022 08:39
Şikayet incelendi.

Savunma geçerli, eğer vurulduysanız yaralı olarak aynı bölgede kalmak yerine hastanede tedavi görebilir veya güvenli bölgelerde bulunabilirdiniz. Zaten amaç burada bölgeyi basmak olduğu için sizi evinize kadar arayıp saldıracak halleri yok. Saldıran kişiler farklı olduğu için devamlı "ben x'i vurdum, ben y'i vurdum" demesi imkansız ve mantıksız.