Konu: Shiesuta Inoue - Yasaklı Cleo  (Okunma sayısı 285 defa)

#0 - 19.02.2022 12:25
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Shiesuta Inoue @QuimyTR
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.02.2022 12:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tüm her şey video'da belli. @Lia admine sorduğumda net bir cevap aldım, bu yüzden şikayet oluşturuyorum. Kişinin video'da yasaklı cleo kullandığı belli. Eğer bir video için ise adminin izni gerekiyor. Kanıt attığında geri çekebilirim eğer izin yok ise cezalandırılmasını talep ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin 32 seviye, birçok yarış birliğinde olup bu cleo'nun yasaklı olduğunu bildiğini unutmayalım.

#1 - 19.02.2022 12:46
FPS'i düşürüp yapılıyor bu.

#2 - 19.02.2022 13:15
Merhabalar. Videonun bazı yerleri kesilmiş ama problem yok savunmam şu şekilde. Evet wheelie.cs adında bir cleo'yu bugün indirdim. Bunun üstünlük sağlayıcı bir cleo olduğunu sanmıyorum veya bunun hakkında "şu şu cleolar kullanılmaz" diye de bir yazı görmediğim için bugün indirip sadece bir kaç deneme yaptım. Buradan sonra arkadaşlarım uyardı ve cleoyu sildim. Videoda görüldüğü üzere kimseye karşı bir hata yapmıyorum veya oyun zevkini baltalamıyorum. Eğer böyle bir şey yaptıysam kusura bakmayın sonuç olarak oyun. Savunmam bu kadar.
« Son Düzenleme: 19.02.2022 13:29 QuimyTR »

#3 - 19.02.2022 13:48
Video da edit bulunuyor, editsiz halini atmadığınız taktirde şikayet geçersiz sayılacak.  @BenJin

#4 - 19.02.2022 14:19
Video'da sadece yaptığı hareketleri göstermek amacıyla yakınlaştırdım, elimde bu video var. Şikayet sonuçlanabilir.

#5 - 19.02.2022 14:25
13.11.2021 KURAL GÜNCELLEMESİ

E-Q KOMBİNASYONU

Yukarıda verilen tarih itibariyle -13.11.2021- mermi değiştirmek amacıyla kullanılan E-Q kombinasyonu ihlal sayılmayacaktır. Mermi harici herhangi bir üstünlük sağlanılması amacında kullanılan kullanıcılar ise C-BUG/C-ROLL kapsamında işlem görecektir.

EDITLI VIDEO/ERKAN GÖRÜNTÜSÜ

Şikayet ve savunma için kullanılan kanıtlarda ses harici edit bulunmamalıdır. Kanıt niteliği taşıyan görüntülerde en ufak bir oynama tespit edilirse (Hud kapatma, saat kapatma vesaire...) kanıt geçersiz sayılır, şikayet düşer.

Video da edit bulunduğu için kanıt niteliği olarak sayılmadı. Arşiv.