Konu: Abukhan_Bazhaev - Gişe Kural İhlali + Trolling  (Okunma sayısı 155 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.02.2022 23:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Abukhan_Bazhaev - @VeenxL

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.02.2022 - 23:39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Gişe Kural İhlali + Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Düzgün bir şekilde arkadaşın gişeden geçmesini bekledim, ardından /gise yazdım ve arkadaş geçmemem için önümde blok atmaya devam etti. SS'de açık şekilde görülüyor, üstüne arkadaşın pmden de "seni geçirmek istemedim" demesinden de itiraf ettiği açık ve net ortada.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin cezalandırılmasını istiyorum.

#1 - 19.02.2022 23:52

#2 - 20.02.2022 00:03
Selamlar öncelikle ilk birinci suçlamayı savunayım.: meslek yaparken sürekli olarak gişe açıyorum ve gişeden beleş geçmek istiyenler oluyor bende onünde duruyorum geçilmesin diye, ben gişeyi ödedim arkadada adam vardı geçmesin diye bekledim gişe kapanınca buga girdim ikinci ödemeyi yaptım, sonrasında bana pm attı ve ss alındı dedi bende al dedim yanlış bir durum olmadığı için bu cümleyi troll maksatında söylemedim arkadaşta laf olsun diye troll yazmış şikayete,

ikinci kanıt SS[Gişe parasını iki kez ödediğime dair]:

ek: Savunmam bu kadar, kanıtlarım yeteri kadar sundum teşekkürler iyi forumlar.

#3 - 22.02.2022 19:49
@VeenxL başkalarının gişe ihlalini bu şekilde engellemek sizin göreviniz değil, gişe ihlallerinde size açıldığı gibi oyuncu şikayeti oluşturabilirsiniz. Bu seferlik uyarıyorum, ikinci bir durumda almanız gereken cezanın iki katını alacaksınız. İşlem yapılmayacak.