Konu: [07.02.2022] Takvor_Hosrovyan, Maske_34732, Maske_27369  (Okunma sayısı 366 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 07.02.2022 14:16
Sürekli Roleplay yapmak adına bu rolleri gerçekleştirdik. Kendi tarafımızca hatalı bulduğumuz rolleri (Hood Basma gibi) şikayet açtık. Bana göre ortada yapılan ihlaller var şikayetin ana sebebide bu değil mi zaten?
Dostum bahsettiğim gibi bir Pull up mevcut. Hood baskını diyorsun ama ben hood baskını olayı için savunmamızı yaptım. Kişi sayımız siz den daha fazlaydı ve iki birlik mevcutdu. Yetkililerin kararını bekliyorum.

#11 - 07.02.2022 15:07
Merhaba. Bu rol IC olarak Kasparov birliğinin üst yetkililerine anlatıldı ve In Game olarak ateş eden arkadaşlara cezaları verildi. (ben ve sıkanlar) Hood baskın kuralına gelirsek, hood bölge seviyeniz 2 Kasparov birliği Onaylı Birlik statüsünde(4) ve sizin hoodunuza girip çıkabilmesi için herhangi bir sayıya da ihtiyacı yok. Kurallar da yazmıyor fakat, öyle de diyelim 40. Blocks birliği üyesi de var. Oyun içerisinde sorunu çözmüşken, neden sürekli şikayet taraftarı olduğunuzu anlamış değilim.

Oyun içerisinde sorunu çözdüğümüze dair rol ssleri;

Ufak bir olayı IC de çözdüğümüz halde foruma taşıyorsunuz, oyuncu şikayetleri şablonunda şöyle bir kural vardır. "Şikayet açmak için açmayın, oyun içerisinde konuşarak/rol yaparak halletmeye çalışın". Hallettiğimizi düşünüyordum. Daha fazla yanıt gelmesine gerek yok, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 08.02.2022 09:58 gumuskeles »

#12 - 13.02.2022 16:43
Sonuç bekliyoruz.

#13 - 18.02.2022 13:29
Merhabalar, IC yollar ile çözüldüğü için bu seferlik ceza vermiyorum. Lütfen daha dikkatli roller sergileyin.