Konu: [19.02.2022 - Angelina Laverty] İhlal makinesi  (Okunma sayısı 272 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.02.2022 22:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Angelina Laverty @Aivory

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
22-) BRAWL VE ÇATIŞMA KURALLARI

2.1) BRAWL
Anlaşmalı Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

42-) Fear RP Kuralı

a)Ateşli silah kullanan bir kişinin üzerine bıçak vb. ekipmanlarla koşmak NON-RP veya FEAR-RP ihlali olarak değerlendirilir. Kişiler bu gibi durumlarda karşı saldırıya geçmek yerine savunma halinde kalması gerekmektedir.

b) Bir kişi tarafından esir alınma, yaralı duruma düşürülme, sayıca azınlıkta bırakılma gibi durumlarda kişilerin eyleme uğrayan(esir alınan, yaralı duruma düşürülen, sayıca azınlıkta bırakılan) tarafın diğer tarafa karşı FearRP zorunluluğu bulunur. Aksi halde kişilerin CK izinleri(YALNIZCA YÖNETİM TARAFINDAN) verilebilir, yönetim insiyatifine bağlı olarak da FEAR-RP ihlali kapsamında cezaya tabii tutulabilirler.

c) Polise Karşı Korku RolleriDepartman sınırlarında (ekip aracı dahil) sivil-illegal-legal karakterlerin polise karşı FEAR-RP zorunluluğu bulunur. Kişiler polise itiraz edebilir, hakkını arayabilir, direnebilir lakin bir memurun müdahalesiyle (herhangi bir sert sözlü müdahale, fiziksel müdahale, taser, cop vs.) kaldığı andan itibaren memurlara karşı korku rolü yapmak zorundadır. epartman içerisinde, ekip aracında ya da sokakta azınlıkta olan kişilerin polise karşı FEAR-RP durumu bulunur. Her oyuncu/karakter, departman ile olan etkileşimindeki rollerinden kendi sorumludur. Departman içerisinde tutuklanmış olmasına, üzerinde kanun ve hapise girme gibi baskılar olmasına rağmen ofansif tavırlar sergileyen, korkusuz roller yapan kişiler FearRP kapsamında rolsel hapis sürelerine ek cezaya tabii tutulur. (bknz. VCPD'ye karşı kurallar)

d) İllegal oluşumların düzeylerine ve konumlarına göre sivil oyuncuların kendilerine belirli alanlarda FearRP yapma zorunluluğu bulunur.(bknz. Oluşum Kuralları)

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Retarted RP, Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araçla çarpıştık tartışma sonucu inip saldırmaya başladı. Angelina karakteri dayak yedi. Yerde yatarken karakerime küfür etti, fear rp sergilemedi. Yaralı süresi bitince kalkıp bana saldırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Yaralı

Fear-RP

RK

Ek açıklamalar(varsa): Cezalansın ve oyun kuralları okusun.

#1 - 19.02.2022 22:53
Başta şunu belirteyim. Başlığı düzelt. ''İhlal makinesi'' yazmışsın da sende pek farlı değilsin. Ters yönden son hız slalom atarak geldin ve üstüm sürüp bana çarptın. (NON - RP) Sonra inip küfürler yağdırdın. (Agrasif rol) Başlığıda şahsıma hakaret vari sözcükle açmışsın. Bende senden şikayetçiyim o zaman. Şikayeti yeni sayfaya taşıyalım. Sorun değil. Car Ramming yapıp insanla çarpıyorsun sonra troll yapıp şikayet açıyorsun. Pekala. Bende açıyorum.  ;)

Ne kadar hızlı olduğunu sende anlarsın (umarım) çarptığın gibi savruıldun zaten. Bilerek şu koskoca yolda çarptın. Olaya bu yönden baklalım.
« Son Düzenleme: 19.02.2022 23:03 Aivory »

#2 - 22.02.2022 15:54
Köprünün yanındaki apartmana gidecektim, yolları şaşırdım diğer taraftan yol olduğunu anlık unuttum. Ters yönden geldim, kabul ediyorum. Ama ben ters yönden geliyorum diye önüme ısrarla kırmana gerek yok. Son olarak şikayete /b de eklemek istiyorum, pm durumum kapalıysa b kanalından yazmana gerek yok. Şikayet aktif.

#3 - 23.02.2022 09:24
Kaza sonucu sinirden küfürleşme gayet olağan bir şey, sonuç olarak çarpışma var ve o anın stresi/adrenalini ile olabilecek bir şey. Ama bunu bir üst seviyeye taşıyıp kendiniz Avon karakterine saldırıp düşmüşsünüz, tekrar kalkıp saldırmanız doğrudan ihlale girer. Bu olay ve yerde dayak yemesine rağmen küfürler etmesi sebebiyle FearRP ve Revenge Kill kapsamında cezalandırılacak.