Konu: Carlos Alvarez | 16.02.2022  (Okunma sayısı 205 defa)

#0 - 16.02.2022 23:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @yafprikin Carlos Alvarez

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ekran görüntüsü

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ekran görüntüsü

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş düşman birlikten, ekran görüntüsünde de göründüğü gibi onu vurduk. Aradan yedi sekiz dakika geçti hiçbir şey yokmuş gibi basıp gitti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 17.02.2022 00:10
İlk önce şunu açıklığa kavuşturayım, karakterimi hiçbir şekilde tanımıyorsun ve gelip OOC olarak birlikte olduğumu görüp tarıyorsun. Orada karakterim yediği mermiden dolayı bir şok geçirip bayılıyor. Bu olayın ardından birkaç dakika sonra kendine geliyor fakat hareket etmeyip olayı dinleyecekken üzerindeki kanları fark ediyor. Bunun üzerine de kötü düşünerek direkt olay yerinden kaçıyor. Ve şuna da gelirsek, sunucu kurallarında "Yaralı Kural İhlali" adı altında bir sürü başlığı yanlış bir şey olmaması adına tekrar tekrar aradım fakat bir şey bulamadım. RK kuralında da sadece kalkıp çatışmaya devam etmek olarak nitelendirildiğini gördüm (DM başlığının altındaki RK kuralı harici bir başlık bulamadım.) Herhangi bir ihlal yaptığımı düşünmüyorum role uygun hareket ettim. Eğer hala ihlal yaptığım düşünülüyorsa lütfen kuralın linkini yollayın.

#2 - 17.02.2022 00:14
Tekrardan kontrol ettim, (Yaralı Kural İhlali) adı altında bir konu başlığı bulamadım. Bulanlar atarsa sevinirim şikayet sonuçlanabilir.

#3 - 17.02.2022 00:42
Son olarak eklemeyi unuttum, karakterim aracın içerisinde vuruldu ve emotede belirttiğim üzere kafası direksiyondaydı. Yani araca geri binmedi.

#4 - 17.02.2022 01:15
Yaptığın şey bariz belli, uzatmaya gerek yok. Yönetici kararı. Sen kimin vurulup beş dakika sonra kendine gelip kaçtığını gördün? Mantıklı düşünmek gerekiyor.

#5 - 17.02.2022 06:40
Mantıklı düşünüyorum, karakterimin gaza basmasına dair bir engel göremiyorum çünkü herhangi bir şekilde ayağından vurulmadı? Kalkıp arabaya geri binme durumum da yok başından beri arabada olduğum için. Zaten bana karşı bir OOC kinin var sanırım metagaming ile birliğimi öğrenmişsin bu da mantıklı düşünmeni engelliyor. Konuyu çarpıtmaya çalışma 7-8 dakika orada bekledim arkadaşının da yazdığı üzere. Karakterimi zorla komaya sokma rolüne falan girmeyecekseniz bu bayılan birinin kendine gelmesi için yeterli bir süre.

#6 - 18.02.2022 12:26
Merhabalar, topuğunuzdan vurulmuş olsanız bile hissedecek olacağınız acı yüzünden karakterinizin araç sürmesi imkansız. Bu yüzden ceza alacaksiniz.