Konu: [13.02.2022 - KayDee Devonish] Metagame, Baskın Kural İhlali  (Okunma sayısı 186 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.02.2022 04:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_34954 - @mustyza999

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13 şubat 2022. 3:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2.2) ÇATIŞMA, SAVAŞ, BASKIN

Onaylı bir bölgeye saldırı düzenlemek için en az iki birlik ile koalisyon içerisinde olması gerekmektedir. Saldırıya katılan birliklerin forum üzerinde tanıtımları olmak zorundadır, aksi halde birlik olarak sayılmayıp ceza alabilirler.
Onaylı bir bölgeyi basmak isteyen koalisyon iki birliğin en az aşama 2 olması gerekmektedir, aşama 2 olmayan hiçbir birlik baskın koalisyonuna dahil olamaz, olduğu takdirde koalisyon lideri birlik ve dahil olan birlik cezalandırılır.
Onaylı bölgeye sahip olan bir bölgeyi basmak isteyen Aşama 2 ve üstü birlikler kendi aralarında koalisyon lideri seçmek zorundadırlar. Koalisyon liderlerinin aşama seviyesi göz önünde bulundurulur ve ona göre gün içinde baskın hakkı tanınır.
Onaylı bir bölgeye atılacak baskınlarda koalisyon liderinin aşamasına göre baskın hakkı belirlenir.

METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece 3:30'da birlik bölgemde afk atmak için inşaata gidip afk attım, oyuna döndüğümde ise kişi tek başına ateş ediyordu (Nasıl bulup gördüyse). Yaralıya düşürdükten sonra "Kime Diss atığına dikkat et" yazdı.
Karakterimin yüzü açık bir şekilde birisine diss parçası yok, MWT'nin nasıl Abraham olduğunu öğrendi, bunuda merak ediyorum.
Gerekli kanıtları sunar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şikayetten kaçabilmek için nc atmış. LOL  ::)

#1 - 13.02.2022 04:32
Kişinin nereden o kişi olduğunu açıklayayım, şahısın karakterinin bu klipte yüzü gözüküyor ve ikinci klibinde ise maskeli bir şekilde IC olarak çetemizi dissliyor ve çetemizin Idlewood birliğine ait olan, stüdyoya mensup üye olan Felicia Parrish adlı karakteri dissliyor artı olarak çetemizi dissliyor. Bizde IC bir klip olduğu için IC'den şahısı vurdum. Kişiyi vurduğum yerde zaten hood bölgesi yok, hood bölgesine yakın bir kısımda inşaat alanının bahçesinde kişiyi düşürüyorum. Olay budur sonuçlanabilir admin kararını bekleyebiliriz, sorun yok daha fazla benden mesaj gelmeyecek. Alta klipleri bırakıyorum adminler bakarlar ve haklı, haksız kim karar verirler iyi forumlar ve iyi görevler dilerim.

#2 - 13.02.2022 04:44
Kişinin nereden o kişi olduğunu açıklayayım, şahısın karakterinin bu klipte yüzü gözüküyor ve ikinci klibinde ise maskeli bir şekilde IC olarak çetemizi dissliyor ve çetemizin Idlewood birliğine ait olan, stüdyoya mensup üye olan Felicia Parrish adlı karakteri dissliyor artı olarak çetemizi dissliyor. Bizde IC bir klip olduğu için IC'den şahısı vurdum.
Felicia konusunda haklı olabilirsin, belki NPST'i (NorthParkStreet) bir isim/mahla olarak anladın, orasını bilemeyiz. NPST bir isim değil, tag gibi düşün.
Şarkı sözlerinde nerede Idlewood'a dair ne var?  O:-)
MWT'nin yüzü bile gözükmüyor klipte, ellerinde bile eldiven var. MWT'nin Abraham olduğunu bilmen mümkün değil

Kişiyi vurduğum yerde zaten hood bölgesi yok, hood bölgesine yakın bir kısımda inşaat alanının bahçesinde kişiyi düşürüyorum. Olay budur sonuçlanabilir admin kararını bekleyebiliriz, sorun yok daha fazla benden mesaj gelmeyecek.
Minimap'e bakarsan bölgenin içi olduğunu rahatlıkla görebilirsin.
Admin kararını bekleyelim

#3 - 23.02.2022 08:11
Yeterli bir sebep değil, karakter DM sebebiyle cezalandırılacak.