Konu: [11.02.2022] Yonze Rogov - Meslek araçlarının kişisel kullanımı.  (Okunma sayısı 128 defa)

#0 - 11.02.2022 12:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yonze Rogov - @YONZE

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
41- ) Meslek Araçları Kullanımı

Meslek araçları yalnızca meslek araçlarının rotasyonları dahilinde kullanılabilir. Meslek araçları herhangi bir sebeple kişisel amaçlar adına kullanılamaz.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Taksicilik mesleği yaparken müşteri bulmak adına Idlegas taraflarında taksi aracıyla takılıyordum. Şahıs yanımdan hızlı bir şekilde geçti. Meraklandığım için benden başka taksici var mı diye "/taksici" komutunu kullandım ve şahısın iş başında olmadığını gördüm. Takip ettiğimde ise hastanenin karşı tarafında araçtan indiği ve içeriye girdiğini gördüm.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
Araçtan inerken ve aracın motorunu kapatırken yakaladığım bir ekran görüntüsü.

Ek açıklamalar(varsa): Yöneticiler tarafından kanıtlarımın yetersiz olduğu söylenirse, elimde bir adet video da bulunmakta.

#1 - 11.02.2022 12:49
Aracı dışarda açık şekilde buldum bu olayı hırsızlık gibi düşündüm zaten inerkenden tekrar kullanılmasın diye motorunu kapattım

#2 - 11.02.2022 13:01
Merhabalar,

Şikayet incelendi, bu tarz durumlarda meslek araçlarını tercih etmemelisiniz, şimdilik Yonze Rogov karakterini uyarıyorum tekrarı halinde cezalandırılabilirsiniz.