Selamlar, bu Fender şikayet savunmama geçiyorum;
Öncelikle Spread hack dediğimiz şey nedir? Onu tanıtayım, bu hile genel olarak çoğu hile kullanan insanın açtığı bir şey, kendisi aim bot ile bol bol kullanılır. Mermi sayısı hiç sekmez ve durmadan düm düz bir şekilde mermi gider.
Örnek bir video bırakalım;
Video'yu izliyoruz ve hiçbir shotgun mermisinin gözükmediğini görüyoruz ta ki şu son mermiye kadar (Tam yaralıya düştüğü zaman mermilerim gözüküyor, arkadaşın kullandığı model..txd gibi şeylerden dolayı mermilerim net gözükmüyor.) fotoğrafımızı bırakalım;

Evet dün şikayet oluşturacağınızı /pm üzerinden söylemiştiniz bende bunun üzerine hızlısından bir video'yu kesip kendi youtube kanalıma yüklemiştim, bunu bırakacağım ki ek bir savunma yapmam gerekiyor.
Spread hilesini gerçekten kullanmak isteseydim inanın bana hiç durmadan mermilerimin sekmeyeceğinin kanaatını veririm. (Ki sadece sizi düşürüyorum, diğer arkadaşlarınızdan kimseyi düşüremiyorum)
Evet, video'dan bahsetmiştim hemen bunu bırakayım; (Tam ve genişletilmiş hallini arıyorsanız maalesef yok.)
Not olarak şunu da ekliyorum ki, kesinlikle hood bölgemize gelip oğlan dedik diye silah çekmeniz pek doğru değil :ı
Gerekirse veyahut şikayetçi taraftan başka bir cevap istenirse karşılık veririm, gereksiz yorumlardan kaçınalım. İyi forumlar.
Ve eklememişim evet,
Oyun dosyalarım;