Konu: Donna_Studlend - Spread  (Okunma sayısı 377 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.02.2022 19:19
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Donna_Studlend @Fender 
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Castucci birlik üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.02.2022 17.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 06.02.2022 tarihinde, videoda belirttiğim saatte bir çatışma gerçekleşiyor. Donna Studlend adlı arkadaşın bariz spread kullandığı gözükmekte.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Shotgun gibi bir silahın o mesafeden 49.5 hasar vermesi legal yollarla imkansız. Gereken işlemlerin en yakın zamanda yapılmasını arz ediyorum.
« Son Düzenleme: 07.02.2022 19:20 Fluxxy »

#1 - 07.02.2022 19:41
Selamlar, bu Fender şikayet savunmama geçiyorum;

Öncelikle Spread hack dediğimiz şey nedir? Onu tanıtayım, bu hile genel olarak çoğu hile kullanan insanın açtığı bir şey, kendisi aim bot ile bol bol kullanılır. Mermi sayısı hiç sekmez ve durmadan düm düz bir şekilde mermi gider.

Örnek bir video bırakalım;

Video'yu izliyoruz ve hiçbir shotgun mermisinin gözükmediğini görüyoruz ta ki şu son mermiye kadar (Tam yaralıya düştüğü zaman mermilerim gözüküyor, arkadaşın kullandığı model..txd gibi şeylerden dolayı mermilerim net gözükmüyor.) fotoğrafımızı bırakalım;

Evet dün şikayet oluşturacağınızı /pm üzerinden söylemiştiniz bende bunun üzerine hızlısından bir video'yu kesip kendi youtube kanalıma yüklemiştim, bunu bırakacağım ki ek bir savunma yapmam gerekiyor.

Spread hilesini gerçekten kullanmak isteseydim inanın bana hiç durmadan mermilerimin sekmeyeceğinin kanaatını veririm.  (Ki sadece sizi düşürüyorum, diğer arkadaşlarınızdan kimseyi düşüremiyorum)

Evet, video'dan bahsetmiştim hemen bunu bırakayım; (Tam ve genişletilmiş hallini arıyorsanız maalesef yok.)

Not olarak şunu da ekliyorum ki, kesinlikle hood bölgemize gelip oğlan dedik diye silah çekmeniz pek doğru değil :ı

Gerekirse veyahut şikayetçi taraftan başka bir cevap istenirse karşılık veririm, gereksiz yorumlardan kaçınalım. İyi forumlar.

Ve eklememişim evet,

Oyun dosyalarım;

« Son Düzenleme: 07.02.2022 23:03 Fender »

#2 - 07.02.2022 19:42
Ve eklemem gerekiyor, evet savunmam bu kadar. Şikayet sonuçlandırılabilir.

#3 - 18.02.2022 14:25
Şikayet incelendi.

Her iki tarafın da videosu karşılaştırıldı. No-spread türevi ya da avantaj sağlayan üçüncü parti yazılım/mod veya hile net değil.