Konu: [16.02.2022] Jizzy Collins - Aktif rolde bağlantı koparmak (/q)  (Okunma sayısı 200 defa)

#0 - 16.02.2022 00:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Jizzy Collins @babaking12

Olaya dahil olan şahit karakter adı: S.Zubarev @rapperz aka pdgod

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.02.2021 - 22.51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisini rol gereği yakaladık ve gözaltına almamız gerekiyordu departmanda indirdiğimiz sırada role dahi oldu sevk edeceğimiz sırada bağlantı koptu uyarısını aldım biraz bekledik ama gelmedi daha sonra oyuna girdiğini gördüm pm attım cevap alamadım o kısmın ss almamıştım ama loglardan ekledim ilk bağlantı kopma uyarısının ss aldık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Alıntı
[23:44:57] ID: 106 - İsim: Jizzy Collins - Level: 25 - Ping: 90
[23:45:00] [VC] {C8C8C8}Bina girişine ışınlandınız. Kayıt tutuldu, suistimal durumunda ceza alabilirsiniz.
[23:45:19] (( << Jizzy Collins (106): neredesiniz? ))
[23:45:54] (( << Jizzy Collins (106): Jizzy? ))
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):
Role devam edilecekse edebiliriz problem değil fakat ceza alırsa dahi bizim onunla kaldığımız yerden devam etmemiz gerekiyor birden fazla birbirine bağlı rol mevcut.

#1 - 16.02.2022 12:39
@babaking12 Savunmanızı yapın lütfen.

#2 - 17.02.2022 14:28

@breackner Kendisiyle iletişime geçmemize rağmen hiçbir şekilde dönüş yapmayıp hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor umarım alacağı cezadan bir ders çıkarır.

#3 - 17.02.2022 20:40
kişinin gerek daha önceki cezalarından gerek ise hiçbir şikayete yorum yapmamasından, yetersiz oyuncu profili olduğu belli. daha da cevap vereceğini düşünmüyorum(z), sonuçlanabilir.

#4 - 18.02.2022 12:14
Savunma için verilen süre doldu, karakter ceza alacak.