Geçen geceden başlayalım, motorumla rastgele şehirde turlarken birden hiçbir sebep olmamasına rağmen bana dadandınız. Önüme kırıp NONRP sürüşü süüüürrekli olarak sergilemeye başladınız. PIT atmaya çalıştınız önüme kestiniz vs vs. Üstüne de sürekli agresif roller yaptınız. Motorun üstünden (/me adama tekme atar, /me adamın kaskına vurur, /me adama tokat atar, /me adamın motoruna vurur, /me adamın omzuna tekme atar, /me adamın burnuna yumruk atar) gibi emoteler verip verip durdunuz. Bir anda motordan inip arkama bindiniz ki bu MC'de bitchriding olarak geçer en yasak şey ve kaskıma, motoruma attığınız tekmeler tokatlar şunlar bunlar MC rolü yapıp motoruna tamamen bağlı bir adama yapılacak en kışkırtıcı roller. Tabii ki de bunları yaparken ihlalli yapıyorsunuz, kanıtları sunuyorum.
Kanıtları sırası karışık bir şekilde hepsini sundum. Bilgisayarımın özellikleri el vermediği için video çekemiyorum fakat NONRP driving, hatta motor üstünden tekmeler atarak PG ve trolling yaptığınızın yeterince kanıtlarını sunmuş olabilirim. Bu durumlar sonucu IC'de çağırdığım arkadaşım gelip size ateş açıyor ve kaçıyorsunuz buraya kadar okey.
Sonrasında Presnel sanırım sizi tanıyormuş ki garajınıza geliyoruz ve Presnel bana (Özür dilediler boşver gidelim) diyor. Ben de özrü benden dileyecekler diyip sizden özür bekliyorum fakat benden bir şey dilenmiyor. Eğer diledim diyorsanız doğrudur fakat ben öyle bir şey görmedim chatlog'da. Ardından üstü üstüne olaylar sıcakken gidip yanımdaki arkadaşım
@TuskIsGod yani Lorenzo'ya küfredip laflar ediyorsunuz. Sonra tatmin olmayıp motorunuzu kaçırıp (Özrü Ganton'da dilesinler) diye Presnel'e söylüyorum ve Ganton'a gelip motoru bırakıyorum.
PM üzerinden de sanırım Presnel'e (Motoru kapatmasın anahtarı yok) demişsiniz ki evet motor üstünüze değildi. Motoru kapatmıyorum ricayı kırmayıp sizin gelip özür dilemenizi bekliyorum. Geliyorsunuz hiçbir söz etmeden motoru alıp basıp gidiyorsunuz ve gece orada bitiyor. Yani olay benim tarafımdan kapanmıyor siz ne kadar öyle sansanız da.
Şimdi gelelim bu geceye şikayet olayına.
Bugün Ruslan karakterini gördüm Buffalo önünde, daha önceden rol içerisinde tanışıyoruz. Araç takası yapmıştık, ona aracın nasıl olduğunu sordum. Sohbet ederken Cregan karakteri geldi ; " [22:33:12] Cregan Chambers: Bu iki orospu evladı ne yüzle buraya geliyor?" vb. Tarzı bir konuşma yaşandı. Chatlog atıyorum aşşağıya inceleyebilirsiniz, devamı orada var.
Burada yazdığınızda masum gibi görünüyorsunuz fakat öyle değil eklemediğiniz şeyler var, hemen kanıtlarını sunalım.
Düğün rolünden çıkmış Ganton'a dönerken tam köprüde karşıma çıkıyorsunuz. Sizi görür görmez anlamıştım zaten bir şeyler olacağını.
Tekrar NONRP driving ile önüme kırıp CR atarak dengemi bozmaya çalışıyorsunuz, düşmemeye çalışıyorum fakat düşürene kadar devam ettiniz ve başardınız sonunda motorumdan düştüm. MC rolü yapan adama ve motoruna IC saygısızlık ve OOC ihlal yaptığınız ikinci an.
Sonrasında Ganton'a dönüyorum, benim olduğumu bildiğiniz birliğin hood bölgesindesiniz ve bunun için kanıtım yoktu fakat teşekkürler chatlog'u siz paylaşmışsınız... Daha bir dakika önce motorundan düşürdüğünüz adamla hood bölgesinde troll rol yapıp fear rp uygulamadan kışkırtma rollerine giriyorsunuz. Sonucunda da oradakileri "çekilin vuracağım dayanamıyorum" diyorum ve barın arkasına müsait bir yere geçip sizi düşürüyorum.
Savunmam bu kadar. Yaptığınız tüm ihlallere rağmen şikayet açmadım IC çözmeye baktım fakat tamamen haklı bir şekilde vurulunca şikayet açtınız. Tabii açın hakkınız fakat olayları çarpıtmadan tam haliyle anlatmakta fayda var.
Emoteyi verdim fakat chatinize düşmemiş, yapacak bir şey yok AK47 uzun namlu bir silah deagle gibi bir silah değil. Yine de araya çok mesafe koymayıp emote sırf chatinize düşsün diye yakın mesafeden emote verip sıktım fakat düşmemiş yapacak bir şey yok. Emote düşmediği için ceza uygulanabilir problem değil fakat kesinlikle bir DM yok.