Konu: Felix Palermo - Emote İhlali  (Okunma sayısı 120 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.02.2022 23:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Felix Palermo @sipeace

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07/02/2022 - 18:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Emote ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Baskını kendileri gerçekleştirmelerine rağmen emote vermeden sıkıyor. Arkadaşı vermiş, kendisi direkt maske takıp sıkıyor vermek zorunda.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 07.02.2022 23:46
Öncelikle selam, hood içerisinde ikinci defa geçiyoruz. İlk girdiğimizde emote atıyorum, chatin üstlerinde bulunması gerek fakat videoları yerim kalmadığı için sildim. İkinci defa arabanın önünü drive-by konumundan çıkmadan düzeltip tekrar giriyoruz hood içerisinde çünkü garajdan çıkan Myrie_Collier gördük.

#2 - 08.02.2022 00:01
Öncelikle selam, hood içerisinde ikinci defa geçiyoruz. İlk girdiğimizde emote atıyorum, chatin üstlerinde bulunması gerek fakat videoları yerim kalmadığı için sildim. İkinci defa arabanın önünü drive-by konumundan çıkmadan düzeltip tekrar giriyoruz hood içerisinde çünkü garajdan çıkan Myrie_Collier gördük.

Ayrı bir alanda ayrı kişilere ateş açılıyor, bence arkadaşın verdi diye vermek istememişsin gibi geldi fakat daha bugün çektiğin videolarda bana şikayet açana kadar videoların hepsi duruyordu. Emote vermen şart, aradan başka bir yerde zaman geçmiş belli ki sıcak çatışma devamında vermezsin anlarım ama dönüp dolaşıp tekrar vermek zorundasın. Savunma bu kadar herhalde sonuçlanabilir.

#3 - 08.02.2022 10:53
Merhabalar, emotelerinizin gözükmesi gerekmekte. Karakter ceza alacak.