Konu: RK-Maske 23319  (Okunma sayısı 147 defa)

#0 - 05.02.2022 01:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_23319

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:04/02/2022 23:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu olayda sokağı basan arkadaşlar basmadan önce ben vurulmuştum, rk sürem vardı. Normalde rk süresi olanlar çatılara çıkar, bende çatıya çıkıp paket kasacakken sokak basıldı. SS'de göreceğiniz gibi zaten iki kere spam atarak belirttim, arkadaş ısrarla sıkmaya devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sokağımızda Rk'lı olanlar ortada durmayıp çatıya çıkıyor, bazı kişiler ısrarla çatıdakileride vurmayı deniyor. Sadece belirtmek istedim :D

#1 - 07.02.2022 20:57
@Spyro Savunmanızı yapın lütfen.

#2 - 07.02.2022 22:36
Selamlar, orada bir hood baskını gerçekleşti ve aktif olarak herkese ateş edildi. İlk size sıktık, bunun farkındayız fakat orada afk olacağınızı nasıl bilebilirdim? Sabit bir şekilde açıkta duruyordunuz, ilk size ateş edildi.

#3 - 07.02.2022 22:54
Özür dilerim, seni deagle ile vurmuşum ak'nin mermisi bitince kullanmıştım. Deagleyi ben sadece bana doğru koşan kişilere kullandım sen de büyük ihtimalle zıplayarak geliyordun. AFK durumu falan yok yani.

#4 - 08.02.2022 10:58
Şikayet kurallında bir takım maddeler mevcut;
Spoiler: GösterGizle
Kanıt
Kanıt içermeyen şikayetler incelenmez. İddia edilen kural ihlalini ispatlamak için şikayetlerde güncel kanıt bulundurulmalıdır. Güncel olmayan kanıtlar geçersiz sayılır. Kanıtlar üzerinde hiçbir şekilde düzenleme yapılmamalıdır. (Güncel saat ve karakter ismi ekran görüntülerinde yer almalıdır. Kişisel PM mesajlarınızı düzenleme yolu ile kapatabilirsiniz)

İkinci attığınız SS'de tarih gözükmüyor bu yüzden geçersiz sayılmakta.