Konu: 04.02.2022, Alvaro Sanchez  (Okunma sayısı 164 defa)

#0 - 05.02.2022 13:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @TreSS Alvaro Sanchez

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Victor Woods @egemeeen

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.02.2022 23:57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 04.02.2022 civarında ihbar aldık, ekip ile giderken belirtilen kişi elinde pompalı tüfek ile düşmüş vaziyetteydi, geldiğimiz sırada oyundan bağlantısını kopardı, geri dönmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Admin işbirliğiyle silahına el konulmasına ve ruhsatsız silah bulundurma suçundan dolayı 250 dakika OOC jail uygulanmasını arz ederim.
« Son Düzenleme: 05.02.2022 13:48 insankasabı63 »

#1 - 05.02.2022 14:24
Oyunumdaki bir moddan dolayı düştüğümde oyundan atıyor. Oyuna girdikten sonra giriş yaptığımız yere ışınlıyor, bu olaydan sonra rapor attım ve raporuma yaklaşık 45 dakika boyunca bakılmadı. Olay yerine gelen polis olduğunu duysaydım tekrardan rapor atarak polisler ile role devam ederdim. Adminlerin beni olduğum yere ışınlaması ile etrafıma baktım, ve olan rolden hiç bir iz kalmamıştı. Arkadaşlarıma polis gelip gelmediğini sorduğumda bölgede bulunan bir sultanı kovaladıklarını söylediler, benim ile ilgili bir şey olduğunu bilmediklerini söylediler. Eskiden bende polislik yaptım, böyle durumlarda bölgede en az 10 dakika beklemişiliğim var, en azından etraftaki karakterler beni görmüş oluyordu. Sonuç olarak oyundan düştükten sonra birkaç modu sildim ve oyuna giriş yaptım. Şifremi yazıp karakterimi seçtikten sonra bir adaya ışınlandım. Rapor attım ve rapora 30-45 dakika arasında bir dönüş süresi olması sebebiyle olay yerine bu kadar uzun süre sonra geldim. Rolü devam ettiremediğimiz için üzgünüm, kusura bakmayın. En fazla bana kaybı 250 dakika ve silahı tekrar çıkartmak için 50k olacaktı. Dediğim gibi üzgünüm tamamen benim bilgisayarımdan kaynaklı bir durum. İyi günler. İyi oyunlar dilerim.

#2 - 05.02.2022 14:48
Sonuçlandırılabilir, siren seslerini duyabilirdiniz. Tesadüfen olduğunu düşünmüyorum. 

#3 - 05.02.2022 19:30
Eğer siren seslerini duysaydım dediğim gibi rapora 30-40 dakika sonra bakıldığında bir polise pm yoluyla ulaşırdım, durumu açıklar benim ile alakalı bir şey olup olmadığını, var ise role devam etmek için ulaşırdım.

#4 - 10.02.2022 17:01
Bunun için yeterli kanıtınız yok, karakteriniz ceza alacak.