Konu: Yaralı kural ihlali  (Okunma sayısı 145 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.02.2022 19:33
table]

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kiante_Stone    @Bitsy

Olaya dahil olan şahit karakter adı:-

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05/02/2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş rklı ama tedavi olmadan araç sürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:   

Ek açıklamalar(varsa): Bildiğim kadarıyla Rklı bir adam tedavi olmadan araç süremez.

[/di

#1 - 05.02.2022 20:36
Draco forum üstünden susturma yediğinden dolayı onun yazdığı metini savunma şeklinde yolluyorum;

Açılan bu şikayeti görünce gerçekten komiğime gitti, RK kurallarını bu kadar çok önemsediğini sanmıyordum ahbap, böyle düşünmemi sağlayan şey ise;
Saat 2'de seni vurmamıza rağmen;
Spoiler: GösterGizle

Saat 7'ye doğru gelip (RK süren bitmeden yani) hoodumuzdaki evi basman ve orada tekrar yaralıya düşmen ;
Spoiler: GösterGizle

Her neyse, asıl konumuza dönelim. Yaralı olmam araç süremeyeceğim anlamına gelmez, bu bana kalmış bir şey. O yaralı yazması hastaneye gidip ./tedaviol komutunu kullanmadan düzelmez ayrıca, yani RK süren bitse bile hastaneye gitmediğin sürece hâlâ yaralı gözükürsün. Kendimi kısaca ifade ettiğimi düşünüyorum, iyi oyunlar.

#2 - 05.02.2022 21:22
Afk iken vurumuşsunuz. Video varsa vurulduğum sırada sağa-sola kaçmadığım için afk olduğumu anlaya bilirsiniz. Kısaca uyuşturucu paketi satarken çatıda afk saldım, o sırada gelip vurmuşlar. Vurulduğumu fark etmedim, bu attığın ss'den sonra vurulduğumdan haberim oluyor.  Yaralı bir şekilde çok hızlı araç sürüyorsun.
« Son Düzenleme: 06.02.2022 19:04 becheldemirovski »

#3 - 08.02.2022 13:31
Şikayette ihlal bulunmuyor.

Not: Şikayeti açan tarafın ihlalleri için farklı bir oyuncu şikayeti oluşturmalısınız.