Konu: Rk ihlali.  (Okunma sayısı 136 defa)

#0 - 04.02.2022 19:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:[Abraham Lattimore @nevzvt Jaydee Nash @Gangst3r] N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı:[ yok] N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:[ 4.02.2022 1] N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:[ Beni düşürdüler ve ardından birdaha düşürdüler sonra nevzt depoda birdaha düşürdü Ortada açıkcası Rk İhlali var.]

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:[     ] N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 04.02.2022 19:41
Selam, çatışma anında bulunmuyordum. Sonradan gelip sadece o karakteri kaçırdım, kaçırdığım sırada garaja bıraktım. Garaja geldiğim sırada kişi başında adam olduğu halde telefonla arayıp yardım istediğini fark ettim, bu yüzden emote vererek ceza niyetine ona ateş açtım. Ek olarak onu orada düşürmem savaşın gidişatını, silahının kaybına sebep olmadı. Bu yüzden herhangi bir ihlal olduğunu düşünmüyorum.

Aksine, öyle bir ortamda telefonla konuşarak yardım istemeniz tamamen sizin hatanız. Bu bir ihlal. Camhunt kullanarak savaşı izlediğinizi saymıyorum bile.

#2 - 04.02.2022 19:54
Selam, çatışma anında bulunmuyordum. Sonradan gelip sadece o karakteri kaçırdım, kaçırdığım sırada garaja bıraktım. Garaja geldiğim sırada kişi başında adam olduğu halde telefonla arayıp yardım istediğini fark ettim, bu yüzden emote vererek ceza niyetine ona ateş açtım. Ek olarak onu orada düşürmem savaşın gidişatını, silahının kaybına sebep olmadı. Bu yüzden herhangi bir ihlal olduğunu düşünmüyorum.

Aksine, öyle bir ortamda telefonla konuşarak yardım istemeniz tamamen sizin hatanız. Bu bir ihlal. Camhunt kullanarak savaşı izlediğinizi saymıyorum bile.
F8 bastıgımda Camhuntum açılıyor görünüyor zaten bir yeri izlemediğim Rk lı olduğumu bile bile, sıkıyorsun yumrukla verebilirsin cevabı silah sıkıyorusn

#3 - 09.02.2022 16:30
10 Dakika önce silahla vurulmuşken olay yerinde durup telefonla yardım istemeniz agresif roller kapsamına girer. Ateş açılmamasını istiyorsanız 10 dakika önce vurulduğunuzun bilincinde olup kendinizi güvenli bir bölgeye atmanız ve agresif etkileşime girmemeniz gerekiyor.

Ceza Verilmeyecek.