Konu: Lazar Bogdanov - Cache Mining  (Okunma sayısı 250 defa)

#0 - 04.02.2022 17:20
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Elunica
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 6 Ay önce attırdığım skini chaceden alıp re texture attırmış ve sunucuya ekletmiş.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Benim skinim:
Arkadaşın attırdığı skin:

Ek açıklamalar(varsa): Skinin silinmesini talep ediyorum.

#1 - 04.02.2022 18:16
Merhaba, büyük bir savunma yapmak istemiyorum. Skinin VICE'dan alınan bir skin olduğunu bilmiyordum, ben CACHE MİNİNG yapmadım. Skini oyunda hiç görmemiştim, ben de kullandım. Şunuda belirtmek isterim ki, aldığım discordun çalıntı skinlerden oluştuğunu çok sonradan bir arkadaşımın demesiyle anladım. Bir şansım varsa skin değişim hakkı istiyorum. Tabii ki Redkeys ve Yönetim ekibi uygun görürse. Iyi roller.

#2 - 04.02.2022 21:30
Arkadaş ile anlaştık, şikayet arşive atılabilir.