Konu: 7.02.2022 Beshar_Corbajram /sq (Kasıtlı olarak bağlantı koparmak)  (Okunma sayısı 141 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.02.2022 19:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Beshar_Corbajram @yayikayran

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Videoda görünen VCPD oluşumu üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 7.02.2022 18:30 civarı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gelen ihbar üzerine marina taraflarına gittik, yerde yaralı üç şahıs görünüyordu. Kişi geldiğimizi görür görmez /sq komudunu kullanarak bağlantısını kopardı. Bağlantı koparıldıktan sonra olay yerinde @wercheg ile yirmi dakikaya yakın inceleme yaptık fakat kişi oyuna girmedi. Kendisi şuan oyunda, rolün devam ettirmek istemiyor, devam etmesi için pm attım fakat cevaplamadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bunun gibi olaylar artık tat vermemeye başladı, rol zevkimizden oluyoruz.

#1 - 07.02.2022 23:12
Öncelikle selamlar, sana yaşattığım durum için üzgünüm. Anlık olarak internet bağlantım koptu, girdiğimde ise direkt olarak "/ara 911" yaparak kendimi ihbar ettim.

Tekrardan kusura bakma, oyundan "/sq" atarak çıkmadığımı da söyleyeyim. İnternet sağlayıcım ile bir kaç sorun yaşıyoruz bu durumdan kaynaklı olarak bağlantım koptuğunu söyleyeyim, 7777 portu olmadığı için VPN falan filan kullanıyorum arada oluyor öyle şeyler. Halleder halletmez direk girip kendimi ihbar ettim.

#2 - 07.02.2022 23:37
Kendi isteği ile teslim olduğu için şikayeti geri çekiyorum.

#3 - 08.02.2022 10:54
K&A.