Olayı anlatıyorum, şehirde karşı ekibi aramaya çıktık bilgisayarım bozuk olduğu için sürekli crash hatası alıp oyundan düşüyorum bir anda oyunum crash yedi ve tekrar oyuna girdiğim zaman İdlewood üyeleri benim crash yediğim yerde bekliyorlardı. Girdiğim an vuruldum ve rklandım süremi beklemeye devam ettim, sonra arabaya bindirip beni kaçırmaya çalışmayı denediler. Öncelikle /b böldüğüm için özür dilerim ama böyle kısa emoteler verip düzgün rol yapmadan beni kaçırmanı mantıksız olduğunu düşünüyorum daha önce kısa emote yazdığım için 150dk jail yedim, düzgünce rolünüzü yapıp kaçırabilmeniz için /b böldüm . Mix konusuna gelecek olursak eğer mix yapsaydım beni birlik üyelerim kurtarırdı ama herhangi bir kurtarma veya başka bir olay olmadı crash yedikten sonra oyuna tekrar girdim ve İdlewood üyeleri tarafında tekrar rklandım sonra beni kaçırdılar ve evde tutsak rolü yapmaya başladım. İki kez rk kural ihlali yaptınız bir admin ve normal oyuncu. /B bölmek zorunda kaldım sürekli pm attıp rklı olduğumu söyledim ama siz gene rk kural ihlali yapıp bana ateş ve brawlı rolü sergilediniz. Başka bir savunma gelmeyecek.