Konu: Rauf Kalashnikov - Aktif rolde /b & Refuse RP & Mixing  (Okunma sayısı 352 defa)

#0 - 04.02.2022 13:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rauf Kalashnikov - @Gl4dio

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @edvin - @tyalpha - @tantanayapma - @Asot123

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02/02/2022 12:13 - 13:06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde /b & Refuse RP & Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood ve Kasparov birliği arasında savaş mevcuttu Rauf Kalashnikov karakterini yaraladık ve kaçırdık kaçrmadan önce /b'den aktif rolü böldü ve daha detaylı bir emote vermemiz gerektiğini söyledi arkadaşlarını getirmek için zaman kazandı mix yaptılar onunda kanıtları mevcut paylaşacağım her rolde /b'den rolü böldü zaten mix olduğunu anlayabilirsiniz görüntülerden biz R.Kalashnikov karakterini kaçırdıktan 1 dakika sonra 10 kişiye yakın arkadaşları geldi ardından evde rollere devam ederken soru işareti atmaya ve söylenmeye başladı gereken cezanın verilmesi yeterli başka bir açıklama yok iyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Burada aradaşıda geliyor.

Ek açıklamalar(varsa): Gereken neyse Vice RP adaletinde.
« Son Düzenleme: 04.02.2022 13:31 fransaliefsanesi »

#1 - 04.02.2022 14:04
Olaylara şahitim, arkadaşın yaptığı 1 veya 2. yapışı değil, her rolünde /b'den rol bozuyor. Gerekenin yapılması lazım. ^^

#2 - 04.02.2022 14:38
Olayı anlatıyorum, şehirde karşı ekibi aramaya çıktık bilgisayarım bozuk olduğu için sürekli crash hatası alıp oyundan düşüyorum bir anda oyunum crash yedi ve tekrar oyuna girdiğim zaman İdlewood üyeleri benim crash yediğim yerde bekliyorlardı. Girdiğim an vuruldum ve rklandım süremi beklemeye devam ettim, sonra arabaya bindirip beni kaçırmaya çalışmayı denediler. Öncelikle /b böldüğüm için özür dilerim ama böyle kısa emoteler verip düzgün rol yapmadan beni kaçırmanı mantıksız olduğunu düşünüyorum daha önce kısa emote yazdığım için 150dk jail yedim, düzgünce rolünüzü yapıp kaçırabilmeniz için /b böldüm . Mix konusuna gelecek olursak eğer mix yapsaydım beni birlik üyelerim kurtarırdı ama herhangi bir kurtarma veya başka bir olay olmadı crash yedikten sonra oyuna tekrar girdim ve İdlewood üyeleri tarafında tekrar rklandım sonra beni kaçırdılar ve evde tutsak rolü yapmaya başladım. İki kez rk kural ihlali yaptınız bir admin ve normal oyuncu. /B bölmek zorunda kaldım sürekli pm attıp rklı olduğumu söyledim ama siz gene rk kural ihlali yapıp bana ateş ve brawlı rolü sergilediniz. Başka bir savunma gelmeyecek.

#3 - 04.02.2022 14:46
Yaralı olduğum halde bana 4 kere rk kural ihlali yapıyorsunuz, burada suçlu beni miyim? /B bölüp sizi uyarıyorum rk kural ihlali yapmayın diye sonra bana şikayet açıyorsunuz.

:garip: :garip: :garip: Çok garip

#4 - 04.02.2022 14:47
Olayı anlatıyorum, şehirde karşı ekibi aramaya çıktık bilgisayarım bozuk olduğu için sürekli crash hatası alıp oyundan düşüyorum bir anda oyunum crash yedi ve tekrar oyuna girdiğim zaman İdlewood üyeleri benim crash yediğim yerde bekliyorlardı. Girdiğim an vuruldum ve rklandım süremi beklemeye devam ettim, sonra arabaya bindirip beni kaçırmaya çalışmayı denediler. Öncelikle /b böldüğüm için özür dilerim ama böyle kısa emoteler verip düzgün rol yapmadan beni kaçırmanı mantıksız olduğunu düşünüyorum daha önce kısa emote yazdığım için 150dk jail yedim, düzgünce rolünüzü yapıp kaçırabilmeniz için /b böldüm . Mix konusuna gelecek olursak eğer mix yapsaydım beni birlik üyelerim kurtarırdı ama herhangi bir kurtarma veya başka bir olay olmadı crash yedikten sonra oyuna tekrar girdim ve İdlewood üyeleri tarafında tekrar rklandım sonra beni kaçırdılar ve evde tutsak rolü yapmaya başladım. İki kez rk kural ihlali yaptınız bir admin ve normal oyuncu. /B bölmek zorunda kaldım sürekli pm attıp rklı olduğumu söyledim ama siz gene rk kural ihlali yapıp bana ateş ve brawlı rolü sergilediniz. Başka bir savunma gelmeyecek.
/b bölmenin kısa emotelerle ile alakası yok, yaptığın yanlış, yaptığın yanlışı düzeltmen dileğiyle. Mix konusunda haklıyız, kurtarma rolüne giremediler, çünkü vurduk (?). Daha açıklayıcı ve ss ile savunma yaparsan seviniriz, böyle anlaşılmıyor.

#5 - 04.02.2022 14:50
Birde yetkili arkadaşların sözlerini söyleyeceğim; İhlale ihlal ile karşılık vermekten kaçınınız.  ;)

#6 - 04.02.2022 14:50
Spoiler: GösterGizle

Sen 150dk ceza almışsın fakat beni mi düşünüyordun orada jail yememem için? Benim hatamı düzeltmek yerine gidip şikayet oluştur ben hatamı anlar bir daha yapmam böylece. Tek bir rolle kalmayıp seninle girdiğimiz her rolde /b'den aktif her rolü bölme girişiminde bulunuyorsun cezanıda sözlü kabul etmiş oldun böylece özür dileyerek. "Mix konusuna gelecek olursak eğer mix yapsaydım beni birlik üyelerim kurtarırdı ama herhangi bir kurtarma veya başka bir olay olmadı." şeklinde yorum yapmışsın fakat attığımız görüntülerde de görüyoruzki kurtarmak için çaba göstermiş silahla sıkmak için emoteleriniz verilmiş sonrada yerde bir güzel yatmışsınız kurtarma girişimine girilmiş fakat kurtarılmamış her şey görüntülerde zaten mevcut, gereken cezanın verilmesini ve adaletin yerini bulmasını dileyenlerdeniz yetkililere kolaylık dilerim iyi forumlar.

#7 - 04.02.2022 14:51
Spoiler: GösterGizle
Yaralı olduğum halde bana 4 kere rk kural ihlali yapıyorsunuz, burada suçlu beni miyim? /B bölüp sizi uyarıyorum rk kural ihlali yapmayın diye sonra bana şikayet açıyorsunuz.

:garip: :garip: :garip: Çok garip

Bir ihlal yapıyorsak gidip şikayet oluşturabilirsin cümlelerimi belirttim tekrar tekrar yazmama gerek yok sanırım. Garip olan bir şey yok kural ihlaline kural ihlali ile karşılık verilmez diye bir kuralda söz konusu bilmiyorsan onuda söylemek isterim.

#8 - 04.02.2022 15:19
Daha fazla savunma yapmayacağım mix falan yapmadım bilgisayarım bozuk olduğu için ss bile alamıyorum. Yoksa sslerim ile savunma yapardım ama bozuk bir laptop ile oynadığım için sürekli donma ve lag girerek oynuyorum. Adminlerin işini uzatmaya gerek yok. Beni düşürdüğün yerde bile bilgisayar oyuna yeni girmiş map ve harika yüklenmesinden dolayı bir iki dakika takılı kaldı oyun kendine geldiği anda yerde vurulmuş bir halde yatıyordum

#9 - 04.02.2022 21:22
Diğer suçlamalar için kanıt yetersiz ancak aktif rol sürekli OOC kanal yoluyla bölünmüş, bunun için ceza verilecek.