Konu: DM  (Okunma sayısı 138 defa)

#0 - 04.02.2022 14:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @fransaliefsanesi @Maske_33052

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokakta rol yaparken bir grup Huntley içinde dört silahlı adam ile bana ateş açıp kaçtılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://cdn.discordapp.com/attachments/923306764378734645/939119479898660904/sa-mp-043.png

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılması.

« Son Düzenleme: 04.02.2022 14:25 behzatç »

#1 - 04.02.2022 20:07
Merhaba, gerekli ekran görüntüleri ben de olduğu için arkadaşım yerine savunma yapacağım. Olaya ben de dahildim, anlam veremediğim şeylerde birisi de bu; neden aynı oluşumda olduğun kişiye şikâyet açarsın ki? Her neyse, savunmaya geçiyorum.

Tarreion karakteri ile rolde yakın arkadaşım, yok yere ona diklenip brawl rolüne giriyorsun. Getto sokağında olabiliriz fakat bu amaçsızca saldıracağın anlamına gelmiyor.

Albert Mezzini karakterinin başlattığı brawl rolü:
Spoiler: GösterGizle

Burada rolde Rashad Winston karakteri ile yakın arkadaş olduğumuz Tarreion Snyder karakterini darp ediyorsun. Haliyle Tarreion Snyder RK sürecine giriyor, biz de bu olayı rolde Rashad'a anlatıyoruz. O da pozitif yaklaşıyor.

Anlattığımızın kanıtı:

url=https://www.hizliresim.com/es6tly0][/url]

Anlaşıyoruz, Rashad'ın arabasını alıyoruz. Daha sonra Idlewood'a gelip çatışma rolünü gerçekleştiriyoruz.

Çatışma rolü:

Kısacası her şey rol dahilinde gerçekleşiyor. Ortada DM denen bir şey yok, bunu @fransaliefsanesi ve @Azovski36

Sen de RK oluyorsun fakat yaralı rolüne ayak uydurmamışsın.

RK olmana rağmen hiçbir rol yapmadan kaldırımda duruyorsun. Senin yaptığın da Yaralı Kural İhlaline giriyor.

#2 - 05.02.2022 10:37
Arkadaşlarımdan ve bende daha fazla ileti gelmeyecek. Onlar yerine savunma yaptım, senden de gelmeyecekse sonuçlanabilir dostum.
« Son Düzenleme: 05.02.2022 11:08 crabkilla »

#3 - 07.02.2022 21:02
Savunma yeterli görüldü, ceza verilmeyecek.