Konu: Daniel Passamonte - Rolde /q  (Okunma sayısı 220 defa)

#0 - 02.02.2022 22:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daniel Passamonte - @azizinho

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif çatışma ortamında polisler gelince arkadaş silahını kaptırmasın diye bağlantı koparıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 02.02.2022 23:57
Düşmediğim halde neden silahım gitmesin diye quit atiyim birde araçları ve oyuncuları görmüyodum relog attım ardından oyuna girdim loglara bakılabilir.

#2 - 03.02.2022 14:52
@ByRevenge Arkadaş relog atıp oyuna tekrar girdi mi? Siz veya başka bir rol arkadaşınız gördü mü?

#3 - 03.02.2022 15:06
Polis sesini duyunca direkt oyundan çıktı, yaralıydı. Etrafa bakamadığım için görüntü alamadım. Polisler gelmeden önce oyundan çıktı.

#4 - 03.02.2022 16:36
@ByRevenge Arkadaş relog atıp oyuna tekrar girdi mi? Siz veya başka bir rol arkadaşınız gördü mü?

Hayır, bölgede ne böyle birisini gördük, ne tutukladık, ne silahına el koyduk. Ben oraya geldiğim andan, gittiğim ana dek sadece üç kişi oradaydı. Rolü onlarla yaptık. Girdiğimiz raporları da kontrol ettim, başka memurlar tarafından da herhangi bir teması olmamış. @breackner

#5 - 04.02.2022 02:44
Zaten diyorum ki etrafımda kimseyi görmüyodum arkadaşım pmden yazdı polisler geldi dedi bende kimseyi görmediğim için relog attım fakat firmem uzun sürdü sürekli crash yiyip duruyodum girdiğim zaman pdden birilerina ulaşmaya çalıştım fakat pmlerime cevap alamadım.

#6 - 07.02.2022 11:26
Merhabalar, karakter ceza alacak.