Konu: 02.02.2022, Donna Studland.  (Okunma sayısı 244 defa)

#0 - 02.02.2022 20:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Fender

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Daniel Patruzzo @Quixes

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 2.02.022 18:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Şikayeti üst yönetim olarak tekrar inceledik.

Sunucumuzda bazı oyunu kolaylaştıran, iyi hale getiren, SAMP'ın eksik yapısından/bozuk kodlamalarından kaynaklanan kötü görüntüleri, işleyiş bozukluklarını giderme amaçlı ek programlar kullanmak yasak değil. Buna Addon başta olmak üzere ufak tefek cleo modları da dahil. Yönetim izniyle SMCM de aynı şekilde.

Ancak çatışma başta olmak üzere bu tarz dışarıdan bakılınca "üstünlük" yaratacak programlar 3. Party Script olarak değerlendirilir.

Yani bu modun kurulma sebebi oyunun güzelleşmesi, daha iyi SS'ler alman ya da daha iyi rol yapman değil. Çatışmada karşındaki insanlardan daha üstün bir şekilde hareket ediyorsun çünkü 3. ateşte sekmek yerine durup tekrar devam ediyor, yukarıda savunmayı yapan Lisa Cooper da zaten bunu belirtmiş. Bu yüzden sende bu özellik varsa ve bunu 3. party programlarla elde ediyorsan zaten "yasak" mantığımıza girer.

Oyunda birçok modu/görüntü iyileştirmeyi aktif etmemiz, diğer oyunculara karşı bariz üstünlük yaratacak durumlarda (en basit örnekleri çatışma, çatışmada ayakta kalma, daha az sıkma, daha az sektirme, araçla hızlanma/araçla daha iyi yanlama/daha iyi takip edebilme veya kaçabilmeyi) üstünlüğü sağlayan her şey yasaktır.

Özetle, başka bir oyuncudan/modsuz/default oynayan sıradan bir roleplayerdan onun önüne geçmenizi sağlayacak tüm modlar yasak. Buna yürüyüş, koşma, yüzme, çatışma, araba sürme gibi şeyler de dahil. Eğer siz farklı bir amaçla kurduysanız (Örneğin oyuna renk attı, grafikleri en üste çıkardı, saçma sapan bir hatayı düzeltti) ama bununla beraber çatışma aimini de düzeltti, yine yasak. Hangi amaçla kurduğunuz fark etmez.

Bu konuda daha önce PD üyelerinin çokça kullandığını fark ettik, bu yüzden bu durum genel bir duyuru da olsun aynı zamanda. Bundan sonra PD ve İllegal tüm oyuncular için benzer durumlar tespit edildiğinde kalıcı olarak yasaklama gelecek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yasaklı IFP kullanımı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
&t=14s

Ek açıklamalar(varsa): Her şey ortada.

#1 - 02.02.2022 20:14
Buradaki yasaklı IFP nerede bulunuyor? Pek anlamadım dostum, gösterirsen gerekli savunmamı yaparım.

#2 - 02.02.2022 20:15
Silah tutma animasyonları. Video'u iyi incelersen anlarsın. Yasaklı phyton.ifp kullanıyorsun. Savunmanı yapabilirsin. Alıntıladığım kuralı iyi okudunuz mu?
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 02.02.2022 20:23 insankasabı63 »

#3 - 02.02.2022 20:29
şahitliğimi onaylıyorum

#4 - 02.02.2022 20:53
Herhangi bir üstünlük sağlayan mod kullanmıyorum, aynı modlar. Standart animasyon modları.

#5 - 02.02.2022 23:07
Arkadaş kaldıracağını belirtti, şikayet geri çekildi.