Konu: [3.02.2021 Arkell Fuller] Powergaming  (Okunma sayısı 249 defa)

#0 - 03.02.2022 01:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Orh4n

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming
- Çeşitli sebeplerden dolayı karakterle alakasız skin kullanmak, yani fiziksel özelliklerinizi aniden değiştirmek aynı şekilde bu kuralı ihlal eder. (Örnek: Çatışmada hitbox küçük olduğu için küçük boylu veya zayıf skinler kullanmak, beyaz olmasına rağmen siyahi skin kullanmak veya tam tersi, vb.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntüsünde her şey net.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 03.02.2022 02:01

Olay esnasında custom_models olarak standart boyutlarda bir skin kuruluydu. Bilindiği üzere, custom_models'e göre hit yiyip yemeyeceğin belli olur. Hatta bebek skini aldığında vücudundan hiçbir hit yemezsin vs vs.

Kısacası, kullandığım skinin hiçbir üstünlüğü yoktu. /kiyafet komudunda daha önceden kaldığı için ani bir olayda giydim ve üstümde kaldı. Üstünlük sağlamaması için custom_models ile standartlara geçtim zaten. Kuralın geldiğinden de haberim yoktu açıkçası, kısa süre önce başka bir oyuncuya açılan şikayette "yakında kural güncellemesi gelecek." denmişti, geldiğinden haberim yoktu. Yine de üstünlük sağlamaması adına standart skine geçmiştim, yasak olduğunu bilmesem dahi. Oyunu kurallarına göre oynamayı seviyorum, bu yüzden iki senedir hiç jail yemedim.

Skinin tam boyutlarını da aşağıya bırakayım, kafandaki soru işaretlerini gidermiş olalım.
Spoiler: GösterGizle

:sampanya:

#2 - 03.02.2022 15:04
Merhabalar, Custom Models'e dahi kurmuş olsanız bile yinede dışarıya görüntünüz farklı yansıyor. Bu yüzden ceza alacaksınız.