Konu: [16.02.2022] Robert Castucci - Peter Pagano | DM - Agresif Roleplay |  (Okunma sayısı 322 defa)

#0 - 16.02.2022 01:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @fellerTiberius @tiphied

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.02.2022 - 00:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerle konuşuyordum, çeteci bir karaktere sahip olduğum için. Karakterimin konuşma tarzı biraz ağır kaçabiliyor, fakat ağır kaçması bana sıkılacağı anlamına gelmiyor. Sadece küfür ettim diye Robert Castucci karakteri aracıma ateş açtı, daha sonrasında sanki hiç mermi sıkmamış gibi olay yerinden yürüyerek ayrılıyordu, bende rol devamını getirmek için "Mecburi" çatışmaya girdim kurallarda da yazdığı gibi, rol sonunda şikayet açmam gerekiyordu ve öyle yaptım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların savunmasını bekliyorum, sadece küfür etmişken neden bana sıktı? Şimdiden savunmanız için teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 16.02.2022 01:43 JPWLONGSS »

#1 - 16.02.2022 01:58
 İyi geceler. Attığın ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi sana sıkılmadı, aracının tekerlerine ateş edilmiş kıymetli dostum. DM falan bir kere yok, sana sıkmamış.

Sen OOC yaşantında koca mafya babasına şöyle alta bırakacağım ekran görüntüleri gibi laflar et, sonra gör bak bakalım neler oluyor neler kopuyor.
Spoiler: GösterGizle

Mahalle kızı olduğun çok belli, karakterin karakterimin annesine sövdü, Peter'da senin mahallene. Bana kalırsa gereksiz bir şikayet olmuş, iyi geceler.  :garip:

#2 - 16.02.2022 02:02
İyi geceler. Attığın ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi sana sıkılmadı, aracının tekerlerine ateş edilmiş kıymetli dostum. DM falan bir kere yok, sana sıkmamış.

Sen OOC yaşantında koca mafya babasına şöyle alta bırakacağım ekran görüntüleri gibi laflar et, sonra gör bak bakalım neler oluyor neler kopuyor.

Mahalle kızı olduğun çok belli, karakterin karakterimin annesine sövdü, Peter'da senin mahallene. Bana kalırsa gereksiz bir şikayet olmuş, iyi geceler.  :garip:

İlk olarak karakterin bana küfür etti, ben gösterdiğin kısımlarda size sıktıracak kadar bir şey söylemiyorum. Her silahı olan, küfür edene sıksın o zaman. Çok saçma konuşuyorsunuz, herneyse kararı bekleyelim. Tekrardan iyi geceler ve iyi roller.

#3 - 16.02.2022 02:03

İlk olarak karakterin bana küfür etti, ben gösterdiğin kısımlarda size sıktıracak kadar bir şey söylemiyorum. Her silahı olan, küfür edene sıksın o zaman. Çok saçma konuşuyorsunuz, herneyse kararı bekleyelim. Tekrardan iyi geceler ve iyi roller.
Her on altı yaşındaki eleman mafya babasına kafa tutuyorsa şehre ufo insin yine sesim çıkmaz. Sana da iyi geceler, bu arada şikayetten DM başlığını silmeyi unutma.
« Son Düzenleme: 16.02.2022 02:07 tiphied »

#4 - 16.02.2022 02:07

Her on altı yaşındaki eleman mafya babasına kafa tutuyorsa şehre ufo insin yine sesim çıkmaz.

İlk olarak karakterim yeni ve karakterlerin hiç birini tanımıyor, ayrıca sizinle üslüplu konuşuyorum. Neden beni toksiklemeyi tercih ediyorsun? Altı üstü bir oyun, bu olaya bakarak kaza rolü sonrasında küfür edenlerde birbirine sıksın? Cidden dostum, gerek yok. Düzgünce konuşmayı tercih edebilirsin, bu gerçekten eğer anlatmam gereken bir şey olmazsa, son yazışım olucak.

#5 - 16.02.2022 02:09

Her on altı yaşındaki eleman mafya babasına kafa tutuyorsa şehre ufo insin yine sesim çıkmaz.

İlk olarak karakterim yeni ve karakterlerin hiç birini tanımıyor, ayrıca sizinle üslüplu konuşuyorum. Neden beni toksiklemeyi tercih ediyorsun? Altı üstü bir oyun, bu olaya bakarak kaza rolü sonrasında küfür edenlerde birbirine sıksın? Cidden dostum, gerek yok. Düzgünce konuşmayı tercih edebilirsin, bu gerçekten eğer anlatmam gereken bir şey olmazsa, son yazışım olucak.
Gece gece kafam almıyor hacı, şikayet zaten çok saçma. Yöneticiye bırakalım.

#6 - 16.02.2022 15:54
Şikayet aktif.

#7 - 16.02.2022 19:26
Küfürleşmenin sınırları aşılmış ve doğal olarak aracınızın tekerine ateş almışsınız. Yaralıyıcı şekilde size ateş açılsaydı soru işareti olabilirdi ancak verilen reaksiyon kurallar dahilinde. Karşınızdaki kişiyi IC olarak tanıyorsanız gücünü göz önünde bulundurarak rollerinizi yapın, ceza verilmeyecek.