Konu: KLAN BAJRAMI — BALKAN GANG  (Okunma sayısı 1319 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 07.02.2022 11:12
kolay gelsin
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#31 - 07.02.2022 17:32
samp ortamı iyice gelişti herkes birşeylerin güzelini yapma peşinde bende aynı şekilde. Herkesin kullandığı kullandığında hoş duran şablonlarla resimlerle yazılarla bbcodelarla tanıtımımı hazırladım. Özenilecek insanlar olsaydınız platformda yeriniz olurdu, ordan ban ye oraya ordan ban ye diğerine koşuşturmazdınız. Konseptlerimiz aynı fakat bahsettiklerimiz, görsellerimiz, tablolarımız, resimlerimiz, yazılarımız, isimlerimizin hiçbiri aynı değil. Yaptığınız güzel bir tanıtım mı? Evet. Bizimkide öyle olduğu için her kullandığım şeyden kendinize bir pay çıkarıyorsunuz. Bu kadar büyük pastayı kimse kimseye yedirmez  :garip:
Bizim bu platformdaki yerimizi herkes gayet iyi biliyor bunu sorgulamaya senin çapın yetmez. Ban yediğimiz sunucular da var, fakat yine bir gün geliyoruz :) Copy paste yapılan bir tanıtımdan da kimseye hayır gelmez. RAW marka. Özenilecek insanız, olmasaydık şuan da bu tanıtımı kopyalayıp yapıştırmazdın. İki dakika bile yaptığının arkasında duracak adamlık sende yok. Geldik gidiyoruz. "Bu kadar büyük pastayı kimse kimseye yedirmez." İzlediğin filmin etkisinden çıkamamışsın, bunu genelde 15 yaşında veya daha küçük yaşlarda çocuklar yapar. Daha da söze gerek yok. :vice:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#32 - 07.02.2022 17:50
Tanıtım arşivlendi. Yeni ve sıfırdan bir tanıtımı "Birlik Oluşturma" kanalına oluşturmalısınız.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok