Konu: [29.01.2022 - Alexander_Brown] Trolling  (Okunma sayısı 136 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.01.2022 20:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alexander_Brown @Shiels

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Austin_Stewart @woussel 

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video kayıdında gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NonRP veya Trolling kapsamında değerlendirebilir

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Alttabdan çıkıyorum, arkadaş ilk başta arabamın kapısına bir kere vurarak kapıyı kırıyor. Böyle şeyler yanlışlıkla olabilir diye göz yumuyorum, ardından biraz ilerledikten sonra kapıda kırık olmasından ve güzel bir görüntü oluşturmadığından aracımı tamir ettirmeye götürüyorum. Bunu gören arkadaşımız araç tamir olduktan sonra tekrar gelip yumruk atıyor. Ana karakteri 51 seviye olan birinin böyle bir şey yapması hoş değil, sicilide kabarık denilecek kadar çok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Trollediği çok belli, ilki yanlışlıkla olabilir demiştim ama ikinci vuruşu kasten yaptığını görünce ilkininde kasten yapıldığına inanıyorum.

#1 - 29.01.2022 23:09
Bu girişimde laptop üzerinden giriş yaptım, normalde arkadaşlarla role gidecektim. Rol yapmak için yazı yazarken kolum mause'a çarptığı için kapıya vurdum ve geri gittim. Tekrar geldiğimde yine aynı olay oldu, dolayısıyla tekrar gittim. Kusura bakma, istersen tamir ücretini karşılayabilirim. Admin kararı.

#2 - 29.01.2022 23:19
Tekrar gittiğimde nasıl çarptı, çok merak ediyorum pizzacının önünden arabama koşup kapıya yumruk atmanın yanlışlıkla olabileceğine inanıyor musun?

#3 - 30.01.2022 00:14
Savunmamı yukarıda yaptım, inanıp inanmamak sana kalmış. Dediğim gibi istersen bir ihlal yapmadığım halde tamir ücretini karşılayayım. Admin kararını bekleyelim.

#4 - 30.01.2022 00:31
Benim anlamadığım 2. kez kapıyı kırdıktan sonra sana pm atıyorum ve pmini kapatıyorsun. Bir açıklama yapsaydın konu buraya kadar uzamayacaktı

#5 - 30.01.2022 13:45
İki defa üst üste aynı olayın olması ve iki vuruşta araca hasar vermeye yönelikle birlikte, savunmanızı geçersiz kılıyor. Karakter cezalandırılacak.