Öncelikle merahabaaa! Yaptığın savunmayı biraz okudum burada anlayıştan bahsedebilecek son kişisin discorddan ve /b üzerinden ettiğin küfürleri buraya yığmak istemiyorum. Anlayış anlayış diyip duruyorsun o zaman anlayışlı olup benim rolümü baltalamamayı öğrenmelisin. Bir sonraki konuya gelecek olursak kimse senin OOC siciline bakarak seni yargılamadı yaptığın role bakarak yargıladı.
Kaçmaya çalıştın başaramayınca Chinatown bölgesinde aracından inip direkt olarak saniyesinde pm atmaya başladın. Attığın özel mesajlara geri dönüş yapmadığımdan dolayı /b kullanmaya başladın. Umarım oyunun kurallarını ve /b'nin kurallarını biliyorsundur. Benim bildiğim rolde bir hata varsa direkt olarak /b kullanarak insanlara küfür edilmiyor. Hatam varsa bu konuda beni düzeltebilirsin.
Bize jaile girip çıktığını belirttin evet, bizde sana dönüş olarak eğer rolde bir sorun görüyorsan rolü baltalamamanı gidip şikayet açmanı söyledik fakat sanırım tam olarak anlayamadın dediğimizi "kaç kere karşılaştık kardeşim kaç kere role girdin benimle" diyorsun şahsım adına konuşacak olursam senin ile bir defa role girdim ve bana yetti sunucuya ayak uydurabildiğini düşünmüyorum hatalı bir şey gördüğünde /b bölüp, internetini kesip kasıtlı quit atıp sonrasında discord üzerinden küfürler savuran birine uygun bir yer olduğunu düşünmüyorum buranın.
Daha fazla savunma yapmayacağım gelen cevaplara yanıt vermeyeceğim istenirse sadece kanıtları bırakırım. Vice ile kalın