Merhaba. OOC sicilim, dokuz aylık roleplay tecrübemden ibaret. Roleplay'e bu sunucuda başladım, her şeyi bu sunucuda öğrendim ve tarihlere bakarsanız anlayabilirsiniz. Alınmayacağım, üzüldüm diyebilirim sadece. Oysa SS'lere bakılırsa PM'de pek seviyeliymişiz. Neyse.

Aracımın kaputuna dikkatli bakınız lütfen.
Artık ihlal avcısı arkadaşlarımız bu gişe meselesini kafalarına öyle bir takmışlar ki, /gise komutunun ardından orada bekliyorlar. (lafım size değil, genel olarak hoşlanmam bu durumdan)
İşe benim tarafımdan bakılacak olursa zaten geçmeyeceğim, gişe kural ihlali yapmayacağım ancak öyle bir duruyor ki kaputum yamuluyor.
Ben tamamen rolümü icra ettim.
Soğuk savaş diyelim, öyle bir şeyin içerisindeyiz. Karakterim şehrin önemli bir ismi tarafından acilen çağırılıyor ve hızlı hızlı giderken böyle bir şey ile karşılaşıyor.
Açıkçası burada yapılan role şikayet açmak yerine ben olsaydım;"Vay be, adam arabadan laf atma rolü yapıyor" deyip gaza gelirdim, rol isteğim artardı.
Böyle şeyler yemin ediyorum çok tatlı ve hoş şeyler. (Kabul etmeliyim, karakterim kadar ben de gergindim.) Çoğu roleplay oyuncusunun karakterini zirvede tutmak ister, belki de bu şikayet ondan açılmıştır bilemeyeceğim.
Söz ettiğim gibi pek ihlal canavarı değilim, ihlal avcısı hiç değilim. Bu tip şeylere her zaman dikkat etmeye çalışıyorum.
PM üzerinden arkadaşıma söyledim. Sadece ek açıklamalara yazılan şey kalbimi çok kırdı, onun dışında ihlal olarak gördüyseniz lütfen işlem yapmaktan çekinmeyin.