Konu: 24.01.2022 Hile şikayeti  (Okunma sayısı 438 defa)

#0 - 25.01.2022 01:38
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mysterio_Asgrimsson @
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Keyshawn_Howard, Quintrell_Chapman @emirun
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.01.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 24.01.2022 tarihi, saat 17:00 civarında kişinin önüne arabamızı kırdık ve bize çarptı yere düştü ve 2-3 kişi kişiye ateş etti fakat sıktığımız sırada kişi shotgun ile sıkıldığında ne animasyona girdi ne de canı gitti yaklaşık 10 hit yedi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/5phop2

Ek açıklamalar(varsa): Umarım gerekli cezayı alırlar hileleri olduğu için sataşacak oyuncu arıyorlar.

#1 - 25.01.2022 01:58

#2 - 25.01.2022 02:18
Samp halihazırda hitbox ve anim laglarıyla dolup taşan bir oyun. Sampın bu tarz buglara ev sahipliği etmesinin nedenlerin birisi kullanıcılar arası bilgisayar farkı. Brawl ve çatışma rollerinde fps-ping-monitör hz'i gibi birçok faktör yer alıyor. 60 fps sabit alamayacak kadar kötü bir bilgisayarım ve rolden sürekli düşmeme sebep olan bir internetim var. Yaşadığım lag probleminden ötürü çoğu zaman karşı taraf /sit çektiğinde ben de ayakta oluyorlar. Aynı durum ben geçerli bir animasyon yaptığında karşı tarafta gözükmeyebiliyor. O anda kimde ne gözüktü, ne yaşandı bir fikrim yok. SAMP oynarken ki olabilecek hatalar belli. Yeni sistemleri olanlar hep video açıyor ve eski bir oyun olan SAMP'ın hataları hile gibi algılanabiliyor. SAMP desek sağlıklı bir oyun değil cidden. Üzerine deli gibi FPS drop alıyorum. Her zaman yaşadığım anim sorunlarım vesaire rollerde zaten çok oluyor. Cidden bir sorun varmış gibi duruyor, arkadaşlara hak vermiyor değilim. Bilgisayarımda gezinseniz hiçbir şey yok. Bilgisayarım zaten çöp denilebilecek kadar kötü. Bildiğiniz üzere de çok kötü niyetli, oyun ile kafasını bozmuş. Eğlence platformunda bile insanlara kin besleyen, kötülüğünü düşleyen kişiler var. Ki zaten OOC yaşam da bu tarz kişilerden bıkmışız, bir iki saat girip eğlenmeye çalıştığımız bir yerdeyiz. Gecenin bir yarısı olabildiğince girip rol yapacağım mesela. Her neyse, durmadan açık arayıp biraz süslü cümleler ile banlatma çabalarını görüyorum.

Benzer durumları yaşayan insanlar; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=115422.msg569251#msg569251  - https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=115214.msg565868#msg565868https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=110602.msg484434#msg484434  -

#3 - 25.01.2022 02:20

Bu can ile çıkıyorum ve arkadaş pm attığı dakika cevap veriyorum. Olaydan bir kaç saniye sonrası. Zaten videoda da görüyorsunuz ki arabanın üstünde bile koşuyor gibi gözüküyorum. Sonradan koşuyorum. Diyeceklerim bu kadar. Yönetici kararını bekleyelim derim. İyi forumlar, iyi oyunlar dilerim.  :vays: :nays: :sampanya:
« Son Düzenleme: 25.01.2022 02:27 Norienthen »

#4 - 25.01.2022 18:32
Dostum hadi burada öyle bir sorun oluyor diyelim stan bile yemiyorsun yani işlemiyor ya yasaklı bir ifp kullanıyorsun ya da hile. Bu ikinci kanıtım burada da mermi yemeyen kişi sensin yani nasıl bir savunma yapacağını bilmiyorum madem bu kadar kötü bir bilgisayarın ve internetin var çatışma esnasında nasıl takır takır indiriyorsun, herkes sana sıkıyor fakat canın gitmiyor. Ayrıca 3-5 tane arkadaşımda sana sıkıyor dostum yani kişisel bir sorun yok.

« Son Düzenleme: 25.01.2022 18:34 YoungMiaked »

#5 - 25.01.2022 19:49
Tekrardan selamlar, sürücüsüz araçta Drive-By attığım için ne hasar vurabildim ne hasar alabildim. Bütün silah tutma İFP'lerimi de az önce sildim. Ortam çok kalabalık olduğu için takip edemedim aracı süren kişinin arçatan indiğini.
« Son Düzenleme: 25.01.2022 20:33 Norienthen »

#6 - 26.01.2022 05:04
3. Parti Yazılım/Mod kullanımı sebebiyle yasaklanacak. Doğrudan god vb. bir hile yoksa bile avantaj sağlayan bir mod bulunuyor ve karakter hiçbir şekilde vurulmuyor.

Edit: Süreli cezaya çevrildi. Tekrar tespit edilirse incelenecek.
« Son Düzenleme: 29.01.2022 17:29 yutoalpha »