Konu: Kristoff_Skarsgard @Ducatro /q  (Okunma sayısı 211 defa)

#0 - 21.01.2022 16:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kristoff_Skarsgard @Ducatro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Slayer @METEHAN @Stance

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.01.2022, 23:01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Silahını kurtarmak amacıyla oyundan kendi isteği ile o an orada çıkıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): O an orada oyundan çıkması bile yanlış bir hareket, eğer geri geldiyse SS atabilir. Gelmiş olması da hiçbir şeyi ifade etmez, çünkü orada büyük ve aktif bir çatışma var, beş dakika boyunca onun başında duramayacağımızı kendisi de biliyor. Beş dakika içerisinde oyuna tekrar girdiyse bile bu yöntemle kaçmayı başardı.

#1 - 21.01.2022 18:01
@Ducatro Savunmanızı yapın lütfen.

#2 - 21.01.2022 22:44
Öncelikle iyi akşamlar, videoyu izledim fakat bir gecikme hatası vesayre olmalı, orada yanımda durmuşsunuz fakat ben sizi orada hiç görmedim, çatışma olayı oldu aracı kilitlemeye gittim, basketbol maçı izliyordum çünkü. Rol için gelip çıkacaktım polis vesayre hiçbirşey görmediğimi açık açık söyleyebilirim. Oyuna 7777 port sorunu yaşadığım için 5 aya yakındır vpn ile giriyorum, orada bir gecikme vesayre olmuş olmalı çünkü ooc jail yiyeceğimi bile bile sizi görsem orada q atmam ki orada gerçekten kimseyi görmedim, bunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim, video da yanıma gelmişsiniz ama sizi gerçekten görmedim orayı bende anlamış değilim. Savunmam bu kadar anlayışla karşılarsınız umarım çünkü sizin geldiğinizi görsem q atmazdım, çevremde ne siz nede başka bir polis vardı. Amacım hiçbir türlü kaçmak vesayre değil bunu açık açık söyleyebilirim. Silah yüzünden vesayre de q atmadım. Umuyorum ki anlayış ile karşılarsınız çünkü gerçekten orada sizi görünce q atmadım orada bir geçikme vesayre olmalı, bir oyun için 54. seviye bir karakterim bu kadar emek vermişken yönetici kandırma gibi bir durum yapmam. Umuyorum ki anlayışla karşılarsınız. Teşekkür ederim.

#3 - 21.01.2022 22:45
Ek olarakta eklemek isterim, maç bittiğinde oyunu açıp geri geldim, fakat ooc jaildeydim. Cezayı yedim ki gerçekten bilinçli sizi görüp bilerek kaçmalık hiçbir durum yok.

#4 - 22.01.2022 10:58
Gerekli cezai işlem gün içerisinde oyun yetkilisi tarafından uygulanmış, bu konu üzerine tekrar cezai işlem uygulanmaz.

@RECOLT silah bulunduğuna dair gün içerisinden herhangi bir oyun içerisinden görüntü, arama kaydı vb. bulunuyor ise Forum PM yolu ile ulaştırınız, kanıtlanır ise gerekli silahına el koyma işlemi yapılabilir.