Öncelikle iyi akşamlar, videoyu izledim fakat bir gecikme hatası vesayre olmalı, orada yanımda durmuşsunuz fakat ben sizi orada hiç görmedim, çatışma olayı oldu aracı kilitlemeye gittim, basketbol maçı izliyordum çünkü. Rol için gelip çıkacaktım polis vesayre hiçbirşey görmediğimi açık açık söyleyebilirim. Oyuna 7777 port sorunu yaşadığım için 5 aya yakındır vpn ile giriyorum, orada bir gecikme vesayre olmuş olmalı çünkü ooc jail yiyeceğimi bile bile sizi görsem orada q atmam ki orada gerçekten kimseyi görmedim, bunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim, video da yanıma gelmişsiniz ama sizi gerçekten görmedim orayı bende anlamış değilim. Savunmam bu kadar anlayışla karşılarsınız umarım çünkü sizin geldiğinizi görsem q atmazdım, çevremde ne siz nede başka bir polis vardı. Amacım hiçbir türlü kaçmak vesayre değil bunu açık açık söyleyebilirim. Silah yüzünden vesayre de q atmadım. Umuyorum ki anlayış ile karşılarsınız çünkü gerçekten orada sizi görünce q atmadım orada bir geçikme vesayre olmalı, bir oyun için 54. seviye bir karakterim bu kadar emek vermişken yönetici kandırma gibi bir durum yapmam. Umuyorum ki anlayışla karşılarsınız. Teşekkür ederim.