Atılan görüntülere bağlı olarak savunma geçerli ancak
@sametcan43 bu tür olaylara R1, "Resident" olarak nüfuzlu biriymiş gibi dahil olup "müdahale ederiz, koruruz sıkıntı yok" içerikli rollere girişmeniz mantık dışı, bunun için birlik yöneticisini etiketliyorum.
@KSZ Willowfield birliğinin diğer birliklerle savaşması geçici olarak askıya alınmıştı, bu eski üyesini CK etmek için ateş edemez anlamına gelmiyor. Burada da herhangi bir problem yok.
@rollinpeace eğer kovulduysanız isim değişimi atıp yeni projeye yeni karakterle girmelisiniz, IC devam etsin diye CK izni verdik ancak rüzgarın tersine doğru gidilirse, yani karakteri yürütmeye devam ederseniz koşulsuz olarak karakter askıya alınacağını buradan belirtiyorum. Aynı karakterle birlikten birliğe dolaşma veya yeni birliğe geçmenin (özellikle yeni birlik projesi ise) iyi bir tabanı olmuyor. Benzeri olay olarak Burnout birliğindeki Shelby Huerta adlı karakterin rakip birliğe geçmesi sebebiyle CK verilmişti.
"Suspect" karakteri şüphelenip sizi öldürebilir ki zaten yaptığı açıklama ve gelişen olaylar bunun keyfi veya rastgele olmadığını gösteriyor. OOC olarak yapmadım deseniz de işin rol kısmında Suspect karakteri farklı düşünüyor olabilir ve sizi öldürebilir çünkü onlarla yakın çalışmış ve içerideki işleyişi bilmiş olarak çıkıyorsunuz.