Konu: Victor Novikov DM şikayeti.  (Okunma sayısı 145 defa)

#0 - 19.01.2022 15:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Victor Novikov @Lera0

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @LaLa

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19/01/2022 15:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Norhad isimli kişiyle Brawl rolü dönüyordu ve şahıs arkadan gelip silahıyla beni düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 19.01.2022 15:43
Kişi DM için girmiş sanırım, AFK adamları vuruyor.

#2 - 19.01.2022 16:09
Timur Pavlovic isimli şahısı IC de arkadaşımla kavga ederken gördüm silahımı çekip vurdum doğal olarak. Arkadaşımın düşürülmesi söz konusuydu olayı engelledim.
Gelelim KASPAROV'un açtığı şikayete o vurduğum adam IC'de bana hakaret etmişti bende orada görünce silahımı çekip vurdum.

#3 - 19.01.2022 16:32
Merhabalar, ilk olarak Timur'un şahitliğini onaylıyorum, sırf amacı dm olan bir oyuncu ile karşı karşıyayız, ek olarak şöyle şeyler ekleyeceğim şimdi:

Burda gözüktüğü üzere, IC olarak biriliğimdeki büyükleri arayıp, olayları anlatıyorum Yerde Yaralıyım, /yarali 1 çekmiştim ve konum attım, yaralı rolü yapıyordum. Fakat Vİktor karakteri gelip ben yerde olmama rağmen bana ateş açtı Yaralı rolü Kural ihlali yaptı, bu yüzden ek ceza almasını istiyorum, tabii banlanmmassa.

#4 - 19.01.2022 16:53
DM atmak için girdiğiniz bariz belli dostum, ikinizde az önce OOC jail yediniz. Amacınız rol yapmak değil. İnceleyecek admin göz önünde bulundurursa sevinirim.

#5 - 19.01.2022 20:26
Timur Pavlovic isimli şahısı IC de arkadaşımla kavga ederken gördüm silahımı çekip vurdum doğal olarak. Arkadaşımın düşürülmesi söz konusuydu olayı engelledim.
Gelelim KASPAROV'un açtığı şikayete o vurduğum adam IC'de bana hakaret etmişti bende orada görünce silahımı çekip vurdum.

Şaka gibisin birisi sana hakaret etti diye vurmak da DM e giriyor Brawl rolündeyken arkadan gelip sıkmak da DM e giriyor.

#6 - 19.01.2022 23:16
Savunma reddedildi, karakter cezalandırılacak. Buna ek olarak bugün farklı ihlallerde yapmış olmanız savunmanıza da geçersiz kılmada epey rol oynuyor.