Konu: Hectordes Salvo - Geralt Harrington | Retarted Rp - Fear Rp  (Okunma sayısı 322 defa)

#10 - 19.01.2022 14:32
Şikayeti bulanıklaştırmanın hiçbir mantığı yok, eve geçince savunmamı yapacağım. Daha fazla ileti atılmaması tarafındayım.

#11 - 19.01.2022 14:32
Kankalar olay hoodunuzda gerçekleşmiyor, hood bölgeniziden yan tarafında gerçekleşiyor. Önce yanınıza geliyoruz, bir kaç saniye sizi izliyoruz. Daha sonrasında yanımıza gelip önce küfür ediyorsunuz sonra önümüzü motor ile kesiyorsunuz. Hiç bir şekilde o anda küfür etmiyorum. Daha sonrasında motorlu arkadaşının yanında geçip gidiyorum. Peşimizden geliyorsunuz. Duruyorum kaçarken size küfür ediyorum. Sonrasında iki tane arkadaş peşimizden gelip sıkıyor. Biz yine kaçmaya devam ediyoruz. Daha sonra polislerin sizin mahalleye geldiğini görüyorum. Polislerin arkasından olayları izliyorum, o yüzden mahallenizden sürekli geçiyorum. Sizin mahallenizden her geçtiğimde -/gesture atıyorsunuz, bende hiç bir şekilde bisikletten inmeden laf atıp kaçıyorum. Olay bundan ibaret. Ortada ne CR ya da Fear rp ihlali var. Savunmam bu kadar, tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek.
Neden oraya sürme gereği duyuyorsun, on çetecinin içinde nasıl onların setine küfür edebiliyorsun? Karakterinin korku rolü sergilemediği ortada.
E dolaşıyorum yollardan geçiyorum, ayrıca kurpiyer olduğum kumarhane orada o yüzden oradan sık sık geçiyorum. Sizinkilerde her geçtiğimde gesture atınca laf atıyorum.

#12 - 19.01.2022 20:49

İzleyen yetkili kararı verir, iyi forumlar.

#13 - 19.01.2022 22:41
Arkandan silah ile ateş eden iki tane rakip set üyesi var ve sen hala dalga geçer bi şekilde araba sürüyorsun ve sana ateş edilmesine rağmen bir saat boyunca o mahallede tek basına sanchezle turluyorsun. Fear rp ihlali yaptığını kanıtlamış oldun, iyi geceler dostum.

#14 - 19.01.2022 22:49
Bir küfür için silah sıkmakta DM'e giriyor ahbap. Bunuda göz önünde bulundur. Videoyu izleyen yetkili kararı verecektir. Tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek.  :manifdog

#15 - 19.01.2022 23:07
Videoyu izlediğimde Non-Rp Driving yaptığını görüyorum, şikayetime bunu da ekliyorum bundan da ceza almalısın. Ek olarak videoyu sesli atmanı istiyorum Mix olduğunu düşünüyorum. Ve de dm diyorsun fakat hooduma sürekli gelip setime küfür edersen kafana da sıkarım aracına da sıkarım, buna dm denmez.
« Son Düzenleme: 19.01.2022 23:11 japonaskeri »

#16 - 19.01.2022 23:31
Videoyu izlediğimde Non-Rp Driving yaptığını görüyorum, şikayetime bunu da ekliyorum bundan da ceza almalısın. Ek olarak videoyu sesli atmanı istiyorum Mix olduğunu düşünüyorum. Ve de dm diyorsun fakat hooduma sürekli gelip setime küfür edersen kafana da sıkarım aracına da sıkarım, buna dm denmez.
Boş tehditlere karnım tok, son iletimdi.

#17 - 20.01.2022 13:43
Merhabalar. SS'ler incelendi, video izlendi. Kişilerin sistemsel hood bölgesinde olmasanız bile sokağında, mahallesindesiniz ve aranızda bir sürtüşme var. Ek olarak kişileri tahrik edip sokaklarında sürekli araç ile dolanıp onlarla alay eder gibi kendinizi peşlettiriyorsunuz. Önceden sürtüşmeleriniz var diye biliyorum. Bu yüzden biraz normal. Sürtüşmeniz olmasa bile tahrik edici konuşmanız biraz absürt kaçmış. Karakterler ceza alacak.