Konu: [17.01.2022 - Jacob Fabian] CAR-RAMMING  (Okunma sayısı 144 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.01.2022 20:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jacob Fabian @Tunahan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.01.2022 00:06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=189.0#post_k9

Alıntı
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba Malibuda bulunan etkinliğin ardından VCPD ile roldeyken şahıs arkadan gelerek anlamsızca çarpmaya başlıyor, videoyu 05:40'tan itibaren izlemenizi rica ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli işlemler yapılsın, teşekkürler.

#1 - 17.01.2022 22:33
Dostum gördüğün üzere orada oyunum bayılmış, bende hiç bir şey gözükmüyordu. Hatta sesliden "Noluyo?" tarzı tepkiler veriyordum ve sizi görmüyordum sadece araç geriye vb. gidiyordu. VCN binasının yanına kadar gittim, aracı park edip oyunu resetledim. Videoda bir sıkıntı olduğu bariz, açık. Pingliydim. Üzgünüm verdiğim rahatsızlıktan dolayı, teknik bir arıza.

#2 - 17.01.2022 22:59
Kasten yapıldığını düşünerek bu şikayeti oluşturmuştum açıkçası, savunma yeterli. Şikayet geri çekilmiştir, iyi günler.

#3 - 17.01.2022 23:44
Geri çekildiğinden ötürü geçersiz kılındı.