Konu: DM  (Okunma sayısı 167 defa)

#0 - 15.01.2022 15:07
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mickey_Xala @Raw, Andrew_Xiang @akaReplika

Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Igor_Semenov @Avcisst

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.01.2022 13:26

Ben mahalleden arabam ile geçiyordum ve siyah bir arabanın içerisinden birisi bana seslendi, bir şey diyecekler diye düşünüp bekledim ve bana "Selam kardeş, Gara için geldik. Burada mı?" deyip pompalıyla sıkmaya başladılar. Onlar sıkınca ben gazladım bir yerde kaza yaptıktan sonra bayıltıldım ve beni arabaya bindirip tekrardan aynı yere gidip Igor Semenov adlı karakteri bayılttılar. O bayılınca da mahallede beklemeye devam ettiler, pm yoluyla neden beklediklerini sorduğumda mahalledeki afk birisinin dönmesini beklediklerini söyledi.

Yani hem üst üste 2 kez dm attılar hem de saat erken olduğu için sunucuda polis olmadığını bildiklerinden dolayı bir kişiye daha dm atmak için 2 kez üst üste adam vurdukları mahallede beklediler. Rolss'lerimi ve video kaydımı bırakıyorum Gereğinin yapılmasını arz ederim.

1

2

3

4

5

6

7

İgor_Semenov karakterine atılan dm :

#1 - 15.01.2022 15:30
Şahitliğimi onaylıyorum. Kişiler bana sıktılar.

Raw

*
v2 Oyuncusu
#2 - 15.01.2022 18:21
Bulunduğunuz birlik ile aktif olarak savaş halindeydik, bunu sizin benden daha iyi bilmeniz gerekiyor. Oraya geldiğimizde hood baskınına geldik, bir önceki gün için. Garcio Rocco karakterini vurmuştuk, onun oyuna dönmesi için bekliyorduk.

#3 - 18.01.2022 11:50
Merhabalar, SS'ler yetersiz kanıt niteliğinde. Kurallarımız net karakter ismi, saat ve tarih net olarak gözükmeli. SS'ler yetersiz olduğu için doğal olarak video'da yetersiz kılınıyor. İyi günler.