Merhaba, Shardblade ile oyun ve Discord üzerinden iletişim kurmuştuk fakat buradan da sağlıklı bir şekilde iletişim kurabiliriz. Benim tarafımdan konuyu en baştan anlatıyorum, 28.12.2021 tarihinde Tomek Sherman karakterimde kullanmak üzere bir sivil skin eklettim ve Lia ekleyip sunucuya ve karakterime entegre etti. O an pd dutysi bir skin ekletmedim çünkü akademide rol yapıyordum ve pd rolümün uzun soluklu olacağı o zamanlar henüz kesin değildi. Sivil skinim eklendikten sonra karakterim için üniformalı bir skin bakmaya başladım ve tanıdığım skinden anlayan, elinde pd bodysi olup benimle paylaşabilecek oyunculara mesaj attım. (bkz; wercheg, lordus ve slayer. Kendileri beni teyit edecektir) Daha sonra bir dostumun vk yerine rellenen modelleme/skin paylaşma Discord sunucularına göz at oradan vardır güzel birkaç skin lafı üzerine aramaya başladım ve bir tane beğendim. Bu beğendiğim skinin kafası ve nametagı yoktu, yani yeni pd bodysi yükletecek oyuncular için paylaşılacağını düşündüm. Daha sonra bu skini indirip, stajyer karakterimin memur rütbesine ulaşmasıyla beraber
@Chiko ile iletişime geçtim ve bu indirdiğim pd bodysini ona yolladım, istediğim değişiklikleri ve taleplerimi ilettim. Kendisi de yaklaşık iki günlük bir çalışma sonrası skini benim kullanabileceğim hâle getirdi ben de dün gece yarısından önce sunucuya eklettirdim. Skinimi yapan oyuncunun onaylı bir skin yapımcısı ve sunucu admini olduğundan, onun bir mining durumunda uyarabileceğini düşünerek hiçbir kuşkuya dalmadım. Mantık olarak aktif olarka pd'de rol yapan bir oyuncunun skinini çalıp kendi karakterime uyarlamak biraz saçma olurdu değil mi, hemen bulunurdu çünkü. Hatta bu bodyi wercheg'de kullanacaktı, ben kullanacağım da başka bir body seçti çünkü body rellenmiş görünüyor ve tanıyamıyoruz. Wercheg ile konu hakkındaki konuşmam için
tıklayın. Skinin rellenmi olduğuna dair ekran görüntüsü için
tıklayın. Skini oyuna kurup girdiğimde nasıl gözüktüğüne dair daha yakından bir görsel için
tıklayın.
Son olarak toparlamak gerekirse bir skin çaldıktan sonra neden bunu admin olan onaylı bir skin yapımcısına yaptırayım ya da sürekli aktif olan bir pd üyesinin skinin çalayım, illa rollerde denk geleceğiz değil mi. Bu konuda akıllarda soru işareti bıraktığımı düşünmüyorum, herkese iyi forumlar.