0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAKKendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.CEZASI: Hapis.
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/AOlaya dahil olan şahit karakter adı: Denzel Kingston @Wups Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.01.2022 16:50İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Alıntı10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAKKendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.CEZASI: Hapis.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi rolsel olarak bir suç işledi, görüntüde görüldüğü zamandan önce de bir kere kovalamıştık, o zaman için bir görüntüm yok fakat o zamanda da oyundan çıktı. /id komutuyla baktığımızda yoktu. Kişi oyundan çıkınca biz de ayrıldık, kısa süre sonra tekrar onu gördük ve yakaladık, sanırım o zaman oyuna bakmıyordu, çünkü rollerimize tepki vermiyordu. Kişiyi sürekli rp olarak tutukladık, araca aldık. O zaten görüntüde görünüyor, sonra kişi oyuna baktığı zaman tutuklandığını görünce oyundan bilerek bağlantısını kopardığını düşünüyorum. Çünkü bunu bu olaydan az önce de aynı şeyi yaptı. Kişinin bilerek çıktığına dair büyük bir teorim de var. Kişi oyuna girdiğinde herhangi bir şekilde bizimle bağlantıya geçmedi. Role devam etmek istediğini belirtmedi. Kişi bu akşam saatlerinde de oyunda bulunduğunu hatta rol yaptığını sanıyorum. Hiçbir şekilde iletişim sağlamadı. Logların kontrol edilebilir, bilerek bağlantı kopardığının kanaatindeyim. Olay boyunca yanımda Denzel Kingston yanımdaydı.Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Spoiler: GösterGizleEk açıklamalar(varsa): N/A