Konu: Xavi_Lousse Retarted RP-PG  (Okunma sayısı 150 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.01.2022 22:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Xavi_Lousse @gnoxie

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Retarted Rp, başka hangi kalıba soksam karar veremedim.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trucker'a geliyorum, motoru kapatıp araçtan indiğim gibi arkadaş aracıma biniyor. Başta bug oldu sanıyorum, daha sonra /me'den kapıyı kilitleme emotesi veriyor(?)sistemsel olarak kilitleyip tekrar açıyorum, kilidi açıp tutup dışarı çıkartıyorum. /do'dan araç kilitli, kilitledim emotesi veriyor. Sistemsel kilidi açtığım zaman kilidi açtığın an kapatıyorum emotesi veriyor, büyük harflerle bağırarak yazılar yazıyor, beni rodeoya bıraksana diyor, İŞERİM BURAYA yazıyor. Noktalama işaretleri kullanmıyor.  Dahasını anlatmaya gerek yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Pm'den şikayet açacağımı söylediğim zaman ben de yaptığın pg'yi şikayet ederim diyor. Her hafta böyle birine şikayet açmaktan sıkıldım artık, ihlal yapıp üstüne ihlalle suçlayanlar türedi, gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

#1 - 08.01.2022 23:15
Üst kurumlardan arz değil rica edersin, öncelikle kamu ağzı kullanacaksan bunu öğren balım.

Ardından, basit bir rol yaptık sadece. Ben kendimi bıraktırmaya çalıştım , başarılı olamayınca korku rolü yaparak kaçtım senden.   :minigun:

#2 - 08.01.2022 23:18
Üst kurumlardan arz değil rica edersin, öncelikle kamu ağzı kullanacaksan bunu öğren balım.

Ardından, basit bir rol yaptık sadece. Ben kendimi bıraktırmaya çalıştım , başarılı olamayınca korku rolü yaparak kaçtım senden.   :minigun:
Evet tam olarak korku rolü yaptığını bana gösterir misin? Crash yiyip 10 saniye içinde oyuna girdiğimde araçtan çıkmıştın, balım.
« Son Düzenleme: 08.01.2022 23:20 Efecho »

#3 - 08.01.2022 23:25
 Ha Bir de pmde şikayet açarsam yaptığın pgnin videosunu atarım, sen de ceza yersin demiştin ya, at bakalım.  :manifdog

#4 - 09.01.2022 22:35
Merhabalar, şikayet incelendi. Karakter Retarted RP kapsamında ceza yiyecek.