Konu: @TheLegend-Albert_Caserich-Meta Gaming-Yetersiz Oyuncu Profili  (Okunma sayısı 343 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.01.2022 21:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Albert_Caserich @TheLegend

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Charles_Maxwell

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19:36 07.01.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Meta Gaming

Alıntı
Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba iyi akşamlar.Direkt olarak konuya gireceğim.Açıkcası bu akşam Vice Roleplay adına 60 level bir karakter
olarak bakış açım çok fazla değişti.Uzun bir süredir burada rol yapan ve aktif olarak oynayan biri olarak birçok role karıştım.Fakat daha önce hiçbir zaman böyle bir role dahil olmadım.Öncelikle biz arkadaşımın Vice adası girişinde ki apartmanının arkasında araçlarımızı bırakıyoruz ve içinden silahlarımızı alarak apartmana giriyoruz.Ardından arkadaşım üstünü değiştiriyor.Yani oraya üst değiştirmek için ve tek arabada gezmek için gidiyoruz.Ardından arkadaşım kıyafetini değiştirecekti ki bu arkadaş geldi ve ardından role girmeye çalıştı biz ilk başta saçma bir rol olduğundan dolayı ne olduğunu anlamadık.Sürekli soru sormaya başladı ve bende en sonunda "Siktirgit vs." diyerek onu başımızdan rolde def ediyorum.Sonra arkadaşımla birlikte bana da kıyafet almak için Binco'ya gidiyoruz.Ardından etrafımızı on adet ekip aracı sarıyor ve olay burada kopuyor.Yani arkadaşa bizim silahları alma emotumuz chatine düştü ve bunu direkt olarak oyuna yansıttı.Ondan sonra zaten işte ilk başta anlayamadık silah var diye kaçalım dedik ve sonra bu çocuğu görünce olayı anladık telsizden de kendisinin bizi bildirdiğinin chatlogu da düştü.Yani kısacası arkadaşımız bizim bu akşam tamamen rol zevkimizin içine etii.Açıkcası Thorin adlı yetkilimizi çok seviyorum sayıyorum kararları ve adaletli tutumu çok hoşuma gidiyor fakat bu arkadaşı nasıl memur yaptı onu anlamadım.Onun aslında bir suçu yok fakat böyle arkadaşların Pd'de bulunması sunucu açısından hem kötü bir itibar hemde kötü bir izlenim bırakacaktır.Lütfen bu tür olaylar da tutumunuz sert olsun ben şuan İc olarak hem silahımı hemde 250 dakika jail yedim.Sadece silah hakkına oynamak için Pd'ye girip insanların zevkini bozmaya hakkı yok.Bunun karşılığını almak istiyorum.Jail ve silah hakkı için Vcpd şikayetlerine konu açacağım.Okuduğunuz için teşekkür ederim.Kanıtlarımı aşşağıda sunacağım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Lütfen sert olarak değerlendirilsin.

« Son Düzenleme: 07.01.2022 21:27 Parts »

#1 - 07.01.2022 21:17
Şahitliğimi onaylıyorum.

Video kaydı benim tarafımdan alındı, rezillik doğrusu, diyecek söz bulamıyorum. İfadede kendisi evden silahla çıkarken bizi görmüş hadi beni evden çıkarken gördü ben afedersiniz gerizekalıyım çünkü elimde silahla geziyorum polis enselesin diye, diğer arkadaşı nasıl görmüş başka araçtaydı silahı.
Roldeyken pmden yazıp rahatsız ettiği için pmi kapattım kaldı ki devam etti sorgumuza da bu polisin girmesi, beş yüz tane beni kovalayan araç varken bu polise sorgunun denk düşmesi ayrı bir mükemmel şans.* Bakın şans diyorum.  :D

Ayrıca aracı aramadan enseleyen polis departmanına saygılar sevgiler, Charles Maxwell karakteriyle polis akademisinde dört gün boyunca el kitabını ezberledim resmen sınava girdim 50 almışım. Bir şey demek istemiyorum Bu zamana kadar ne Telsizden Felony stop verip vazgeçen polis gördüm, ne de metagaming ile silah almak için bin bir takla atan polis. Departmanın hakkında hayırlısı. Yakında haraç da isterler.

Ek kanıtlar:

« Son Düzenleme: 07.01.2022 21:27 Batyouone »

#2 - 07.01.2022 21:25
Ayrıca silahları araçtan alıp bina lobisine gittik eve bile girmedik ve sadece arkadaşım kıyafet değiştirdi ve o sırada Albetrt geldi.Bu arkadaşların rol bilgisi desteği almasını istiyorum.Silahıma el koyan arkadaş sadece üstümü aradı ne nerede buldum emotu verdi pmd'den uyarmama rağmen öyle birşey yok üstümü araman yeterli vs. diye yanıtlar verdi.Burası Hard konseptli bir roleplay sunucusu lütfen kurallara riyayet edelim.
https://cdn.discordapp.com/attachments/785188031639584769/929078231586451546/sa-mp-183.png

#3 - 07.01.2022 21:57
Ayrıca diğer polis arkadaşların konuya karışmasını istemiyorum.Burada şahıs olarak çiğnenen bir kural ihlali var lütfen olayda olmayan şahıslar yorum atarak sayfaa doldurmasın. :vice: :colt:

#4 - 07.01.2022 22:12
Öncelikle selam.

Rolsel yaşanan olayları oyun dışına çekerek yaptığınız hakaretler ve 60 seviye olmanıza rağmen bu sunucuda SÜREKLİ ROL kuralından bir haber olmanızı garip kılmak yerine savunmamı yapacağım.

Öncelikle, emote vermeniz sonucunda benim bir polis memuru olarak size odaklanmam ve araç bilginiz, eşkaliniz hakkında bilgi edinmem anormal bir durum değil. Yukarıda bahsettiğim gibi sunucuda bulunan sürekli rol kuralı gerekçesiyle bu duruma karşılık rolümü yapabilirim, buna ek olarak telefon konuşmalarınızı sohbet esnasında duyuyorum ve bunu role yansıtıyorum. Role yansayan bir olayı sistemsel olsa bile meta gaming olarak adlandırmanızı yanlış buluyorum. SÜREKLİ ROL gerekçesiyle rolü sürdürdüm ve tüm işlemleriniz yapıldı, suçunuzu (belki de şikayet etmek için, bunu bilemem, meta game yapmamaya çalışıyorum :P) tekrar savunmamı yapacağım. İyi forumlar.

#5 - 07.01.2022 22:30
Son EK: Videonun sesini kısmalıydın version 2
Video başından sonuna kadar mix içerirken niye böyle bir videoyla şikayet açmayı düşündün  :garip: ?
videoyu kaldırabilirsin, tabi ben yedeğini aldım.

#6 - 07.01.2022 22:53
Dostum öncelikle attığın chatlog güzelmiş.Kendi chatlogumu atayım hatta kendiside yanımızda lobide role giriyor.Ayrıca sen burada savunma yapmamışsın tamamen eleştiri üzerinden yanıtlar atmışsın.Dalga geçer bir tavırla burada bizim videomuzu ve şikayetimizi eleştirmişsin kanıtın yoksa daha fazla uzatma sonuçlansın.Chatlogumu aşşağıya bırakacağım.

Burada eve gitmediğimizin ss'i chatlogu daha doğrusu.
https://cdn.discordapp.com/attachments/785188031639584769/929102500081057842/unknown.png
Burada saçma rollere başladığı yer oyalamaya çalışıyor falan.
https://cdn.discordapp.com/attachments/785188031639584769/929102639076081664/unknown.png
Burada ona küfür ettiğim yer saçma roller sergiliyor falan.
https://cdn.discordapp.com/attachments/785188031639584769/929102771137953813/unknown.png

Kanıtlarım bu kadar şahıs hiçbir kanıt sunmamış sonuçlanabilir. :vice:
« Son Düzenleme: 07.01.2022 23:04 Parts »

#7 - 07.01.2022 23:25
Dostum öncelikle attığın chatlog güzelmiş.Kendi chatlogumu atayım hatta kendiside yanımızda lobide role giriyor.Ayrıca sen burada savunma yapmamışsın tamamen eleştiri üzerinden yanıtlar atmışsın.Dalga geçer bir tavırla burada bizim videomuzu ve şikayetimizi eleştirmişsin kanıtın yoksa daha fazla uzatma sonuçlansın.Chatlogumu aşşağıya bırakacağım.

Burada eve gitmediğimizin ss'i chatlogu daha doğrusu.
https://cdn.discordapp.com/attachments/785188031639584769/929102500081057842/unknown.png
Burada saçma rollere başladığı yer oyalamaya çalışıyor falan.
https://cdn.discordapp.com/attachments/785188031639584769/929102639076081664/unknown.png
Burada ona küfür ettiğim yer saçma roller sergiliyor falan.
https://cdn.discordapp.com/attachments/785188031639584769/929102771137953813/unknown.png

Kanıtlarım bu kadar şahıs hiçbir kanıt sunmamış sonuçlanabilir. :vice:

Arkadaşım rol bu, niye garip garip kanıtlar sunmaya çalışıyorsun? Ben savunmamı yaptım.

#8 - 08.01.2022 00:03
VCPD Şikayetleri kısmından şikayet açmışsınız, ayriyetten oyuncu şikayetleri kısmından oluşturmanıza bir gerekçe bulunmamaktadır.
« Son Düzenleme: 08.01.2022 00:05 AlyX »