Konu: Zack_Rogers - MİX/FearRP/Role uymama  (Okunma sayısı 193 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.01.2022 21:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @serkank1  - Zack_Rogers

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @meriawam - Gervasio_Casillas

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 6.01.2022 - 18:36 - 21:00 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
FearRp - Role uymama - Mix

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncellikle selamlar, Zack Rogers karakteri role uymamakla beraber FearRP yapmıyor. Bunu bir yetkiliye bildirmiştik ama kendisi bize şikayet açın demişti onun için bunu yazıyorum. Ek olarak arkadaş MİX yapmaya çalışıyor, o arkadaşı uyarmamıza rağmen devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

MİX
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir.

#1 - 06.01.2022 21:39
Merhaba olaylara en başından itibaren şahidim. Zack karakterini vurulduktan sonra kaçırdık, Robert Castucci karakterine Fear RP yapması gerekirken, onunla alay eder gibi rol yapması başlı başına zaten enteresan. Bunun dışında arkadaş yediği her yumruktan sonra /do kanalı üzerinden kişi bayıldı, hastane tedavisi gerekiyor. Bayılma rolüne girerek rolü sürekli baltaladı, üzerine 10 defa su dökme rolü, tedavi rolü yapmamıza rağmen tepki vermeyip bizi gerçekten uğraştırdı. Verilen emotelere tepki yok. Bunun dışında rolün ortasında rolle almış olduğum karakterinin numarasını sorgulayıp durdu, bu da mix'e girer. Kendisine rolle aldığımı ve mix yapmaması adına kanıtları şikayet açtığı taktirde koyacağımı belirttim, konuyu uzattı da uzattı, iyi forumlar.

#2 - 06.01.2022 21:53
 savunmayı yapacağım.

#3 - 06.01.2022 22:08
Selamlar,

Şikayette geçen mix olayı , mix yaptığımı söylemişsiniz. Orada gerekeni yazdım. Orayı dikkatlice okursak zaten böyle bir şey olmadığı gözüküyor. Bu konuyu Turancan adlı yetkili ile konuşmuştuk.

Role uymama kısmı, herhangi bir emote verdikten sonra karşıdakinin emoteyi uygulamaması oluyor. Cameron Poole adamın kafasına tekme atar diye emote attıktan sonra bağlantım kopuyor.

Fear RP belirtilmiş, sizin tekme, yumruk atar vesaire emotelerinize emote ile karşılık vermiştim, onları sslere koymamışsınız. Iyi forumlar.

#4 - 06.01.2022 23:19
Selamlar,

Şikayette geçen mix olayı , mix yaptığımı söylemişsiniz. Orada gerekeni yazdım. Orayı dikkatlice okursak zaten böyle bir şey olmadığı gözüküyor. Bu konuyu Turancan adlı yetkili ile konuşmuştuk.

Role uymama kısmı, herhangi bir emote verdikten sonra karşıdakinin emoteyi uygulamaması oluyor. Cameron Poole adamın kafasına tekme atar diye emote attıktan sonra bağlantım kopuyor.

Fear RP belirtilmiş, sizin tekme, yumruk atar vesaire emotelerinize emote ile karşılık vermiştim, onları sslere koymamışsınız. Iyi forumlar.

Selam dostum, açıkçası savunmanı yeterli bulmuyorum. Yönetici kararı bekleyelim.

#5 - 07.01.2022 11:36
Merhabalar, şikayet incelendi. Karakter ceza alacak.