Merhaba arkadaşlar ben Oğuzhan Agâh 21 yaşındayım ve doğma büyüme Nazilliliyim. Denizli Pamukkale Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencisiyim. Yaklaşık olarak 7-8 yıldır Samp Rp alemindeyim genel olarak sürekli İtalyan rolleri yapıyorum. Kendimi tanıtmam gerekirse; Baba mesleği olan Fotoğrafçılık yapıyorum ancak şu sıralar online eğitimler falan derken pek kendimi işe veremedim. İleride idealim ülkeme yararlı bir siyasetçi olabilmek. Futbolu çok severim, hasta Fenerbahçeliyim ayrıca Nazilli Spor Meydan taraftar grubunda yönetici kadrosundayım. Tribün, deplasman benim için çok keyif verici bir şeydir. Sezen Aksu, Ferdi Özbeğen, Neşet Ertaş hastasıyım. Şair olarak Cemal Süreya tek geçerim. Şarkı söylemek ve dinlemekten zevk alırım. Büyük bir Mercedes-Benz tutkunuyum, şuan için C220 kullanıyorum, Hangi modeli, yılı fark etmeksizin Mercedes dünyanın en iyi arabasıdır diye düşünüyorum. İleride hayalim w123 kasa bir Mercedes'e sahip olabilmek. Kısacası ben böyle bir insanım, eğer Nazilli veya Denizli çevresinde oturan arkadaşlar varsa bana ulaşabilir