Konu: Carlos Clay aktif rolde /Q  (Okunma sayısı 333 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.01.2022 00:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Carlos Clay @AgtBack

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Denzel Kingston @Wups

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.12.2021, 23.17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde /Q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rodeo, Wheeler hooduna kadar silahlı sarı bir Sultan kovalandı, kişiler gatein içerisine girdi daha sonra da interiora giriş sağladılar. Bölgeye yöneldik. Bölgede özel mülke giriş için beklerken kişi interiordan çıkış sağladı, bizi görünce tekrar interiora giriş yaptı. Biz interiora tekrar girdiğimizde ise bağlantısı koptu. Bir süre bekledik, gelmedi. Oyundan çıkarken de tekrar /id Carlos yazdım fakat herhangi bir sonuç alamadım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Birlik R19'unun böyle bir şey yapmasını anlamsız buldum. Silahının gitmemesi için yaptığını düşünüyorum, shotgun model silahı da silinirse sevinirim.

#1 - 01.01.2022 01:13
İlk olarak karakterimin silahlı sarı Sultan ile bir alakası yok. Bir diğer konu ise internetimin bağlantısı kesilmişti, interiora +10 kişi aynı anda spawn olduğu için oyunum crash yedi. Videoda zaten bağlantım koptuğu gibi direkt olarak sonlanıyor. Rolden kaçacak birisi değilim.

#2 - 01.01.2022 01:28

Olaydan sonra tekrar oyuna giriş sağlamışsın, burada bir PD'e ulaşabilir, rolü devam ettirmek isteyebilirdin

#3 - 01.01.2022 02:17
Atılan ilk ss'de olaydan önce alınmış bir ss olduğu gözüküyor. Mülk baskını yapılırken tarih 31.12.2021, saat 23:17. Ancak ilk atılan ss'de görüldüğü üzere tarih ve saat 31.12.2021 - 22:53:57. İkinci ss'de de benim karakterimi ve beni konu eden bir etken,kanıt bulunmuyor.

Benim forum profilimi ve karakter bilgilerimi sürekli takip etmen hayranlık duygularının olduğunun düşüncesinde, teorilere sahibim. Kim bilir?

#4 - 01.01.2022 12:01
Merhaba, bizi görür görmez içeri girdiniz zaten üzerinizde silah mevcut şekilde gözüküyor. Tamam bağlantınız gitmiş olabilir orası ayrı bir konu içeride 45 dakika boyunca sizi bekledik gelmeniz için, ama bu süre zarfı boyunca giriş sağlamadınız. Kapıları kapatıp mekanın helikopter ile kaçmaya çalıştı bütün birlik üyeleri o konuda da bir sorun yok, bizi görüyorsun o zaman neden içeri dalıp bağlantını koparmaya çalışıyorsun? Teslim olabilirdin öyle değil mi?

#5 - 01.01.2022 13:00
Benim forum profilimi ve karakter bilgilerimi sürekli takip etmen hayranlık duygularının olduğunun düşüncesinde, teorilere sahibim. Kim bilir?
Hee sana hayranım  :D

#6 - 01.01.2022 16:06
İnternet de tam yerinde kesilmiş, hiç gerçekçi değil. Lütfen tekrarı olmasın. Ağır bir ceza işlenecek.