Konu: Thomas_Barsanti [Car Jacking]  (Okunma sayısı 188 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.01.2022 15:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thomas_Barsanti   ---   @Unexpec0

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.01.2022  - 15.05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımla birlik kurma alanına gittim ve birliğimi kurudum ardından aracıma bindim ve forumdan kontrol etmek için afk bıraktım ardından Thomas_Barsanti isimli oyuncu hiç bir rol yapmadan CJ yapmış bende afk olduğum için oyna döndüğümde direk aracın sürücü koltuğunda oyuna döndüm.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişi sslerde gözüktüğü gibi rolsüz bir şekilde CJ atmıştır.

#1 - 01.01.2022 15:58
Öncelikle merhabalar, şahıs AFK olduğu için aracın içinde falan gözükmüyordu. Daha sonra arabayı sürdüğümde arkadaş oyuna döndü ve aracın içinde olduğunu belirtti. PM üzerinden arkadaşa belirttim ve amacımın kural ihlali olmadığını söyledim, amacım kesinlikle kural ihlali yapmak değildi. Anlaşmak yerine şikayet açmayı tercih ettiniz.

Sonuçlanabilir.

#2 - 01.01.2022 15:59
Ayrıca oynanmış ss ler kanıt niteliğini taşımıyor.

#3 - 01.01.2022 16:23
Öncelikle hatırı sayılır bir süredir bu oyunu oynuyorum araç içerisinde afk kalınca oyuncu aracın içerisinde gözükmeye devam eder, siz f ile aracı alırsanız oyuncuyu araçtan atmış olursunuz. Bu sunucu özelinde durum farklı işliyorsa bilmiyorum ancak eğer durum dediğim gibi işliyorsa OOC yalan olarak yönetim tarafından değerlendirilir zaten. Pm ile kendinizi açıklamadınız oyunu bilmeyen biriymişim gibi beni salak yerine koymaya çalıştınız bundan dolayı zaten şikayet açıyorum. Kurallara uymayan kişiler iyi niyet ile özür dilediği zaman zaten şikayet oluşturmam.
Ayrıca oynanmış ss denilen şey sizin rolleriniz ile alakalı bir oynama söz konusu değil, arkadaşım ile özel konuşmalarımı istediğim gibi karalayabilirim eğer yönetimi o mesajlar ilgilendiriyorsa chatlog kontrolü yapılabilir, ayrıca zaten kendimde gösteririm. Dediğim gibi birliğimi sistemsel olarak kurdum ardından afk bıraktım chatlogta zaten hiç bir rol yapmadığınız açık olarak gözüküyor. Kendimi gayet iyi izah ettiğimi düşünüyorum. Eğer ekleyeceğiniz bir şey olmayacaksa daha fazla açıklama yapma gereği duymuyorum...
Karar yönetimin, iyi forumlar diliyorum.

#4 - 01.01.2022 18:51
ben sizi salak yerine falan koymuyorum, afk attığınız için arabanın içerisinde gözükmüyordunuz sanırım anlatamıyorum  :)

#5 - 07.01.2022 11:07
Merhabalar, şikayet incelendi. Thomas karakterini bu seferlik uyarıyorum lütfen tekrar etmeyiniz.