Öncelikle hatırı sayılır bir süredir bu oyunu oynuyorum araç içerisinde afk kalınca oyuncu aracın içerisinde gözükmeye devam eder, siz f ile aracı alırsanız oyuncuyu araçtan atmış olursunuz. Bu sunucu özelinde durum farklı işliyorsa bilmiyorum ancak eğer durum dediğim gibi işliyorsa OOC yalan olarak yönetim tarafından değerlendirilir zaten. Pm ile kendinizi açıklamadınız oyunu bilmeyen biriymişim gibi beni salak yerine koymaya çalıştınız bundan dolayı zaten şikayet açıyorum. Kurallara uymayan kişiler iyi niyet ile özür dilediği zaman zaten şikayet oluşturmam.
Ayrıca oynanmış ss denilen şey sizin rolleriniz ile alakalı bir oynama söz konusu değil, arkadaşım ile özel konuşmalarımı istediğim gibi karalayabilirim eğer yönetimi o mesajlar ilgilendiriyorsa chatlog kontrolü yapılabilir, ayrıca zaten kendimde gösteririm. Dediğim gibi birliğimi sistemsel olarak kurdum ardından afk bıraktım chatlogta zaten hiç bir rol yapmadığınız açık olarak gözüküyor. Kendimi gayet iyi izah ettiğimi düşünüyorum. Eğer ekleyeceğiniz bir şey olmayacaksa daha fazla açıklama yapma gereği duymuyorum...
Karar yönetimin, iyi forumlar diliyorum.