Konu: Vicente_Camaron @Legend16 Fear Rp Kural İhlali  (Okunma sayısı 247 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.01.2022 01:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincente_Canaron-@efsane16

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @raisko Rais_Walker-@Batyouone Dwayne Blackrose

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21:55 02.01.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear Rp

Alıntı
Ateşli silah kullanan bir kişinin üzerine bıçak vb. ekipmanlarla koşmak NON-RP veya FEAR-RP ihlali olarak değerlendirilir. Kişiler bu gibi durumlarda karşı saldırıya geçmek yerine savunma halinde kalması gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Video'da göreceğiniz üzere arkadaşım silah çekiyor ve arkadaş ilk önce sırıtıyor gülümsüyor daha sonra arkadaşımın yaklaşma demesine rağmen silah doğrultulmuş halde hala üzerine yürüyor.Şikayet kanıtı olarak saniye 00:58 den sonrasını izleyin.Birde önüne gidip namlu ucunda hala "Amını yamulturum." diyor. O:-) :palmiye:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını arz ediyorum.. :colt: :vice: :manifdog

« Son Düzenleme: 03.01.2022 14:03 Parts »

#1 - 03.01.2022 01:46
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 03.01.2022 01:47
şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 03.01.2022 14:04
Bu arada forumda bir porblem var galiba Camaron yazıyorum Canaron geçiyor kaydet seçeneğini seçince.Ben yeniden buraya etiketleyeyim.
@Legend16 Vincente_Camaron
Birde Legend adını otomatik Efsane'ye çeviriyor bilginiz olsun.

#4 - 03.01.2022 18:35
@Legend16 Lütfen savunmanızı yapınız.

#5 - 04.01.2022 17:22
Fear-rp için üstünüze koşup bir şeyler yapmam gerekiyor ve kişice fazlayız, arkadan gelen adamların olduğunu biliyorum ıc olarak. Rolde telefondan mesajlaşmalarda bulunmaktadır, hiçbir şekilde ooc bir bilgi suçlaması da yapılamaz. Silah çektiğinizde üstünüze yürüyorum ama kişi olarak fazlayız ve bunu bilerek laf yapıyorum, ayrıca size saldırmak vb. gibi bir durumda hiçbir şekilde bulunmuyorum.

#6 - 05.01.2022 13:44
Bundan sonra silah çekerlerse arkadaşlarımı çağırıcam nasıl olsa kişice üstün silah olmasada küfür yağrıdırıcam müq savunma kanka fikir için eyvallah.Ne zamandır vice'da oynuyorum böyle bir savunma yapanını ilk defa gördüm güzel sonuçlanabilir. :garip:

#7 - 05.01.2022 20:43
Bundan sonra silah çekerlerse arkadaşlarımı çağırıcam nasıl olsa kişice üstün silah olmasada küfür yağrıdırıcam müq savunma kanka fikir için eyvallah.Ne zamandır vice'da oynuyorum böyle bir savunma yapanını ilk defa gördüm güzel sonuçlanabilir. :garip:
Silah çekmeden önce geldiler ama sen bilirsin kanka. Rol bilginize hayran kaldım bu arada :garip: , size başarılar dilerim. Benim savunmam bu kadar.

#8 - 06.01.2022 17:18
Merhabalar, ne kadar kalabalık olursanız olun size silah dayanmış ve arkadaşlarınız ortama yeni geliyor. Fear RP yapmalıydınız.