Konu: Geri Çekildi.  (Okunma sayısı 301 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.12.2021 17:11
Geri çekildi.
« Son Düzenleme: 31.12.2021 02:24 Ducatro »

#1 - 28.12.2021 17:18
Öncelikle, arkadaşım ve bu arkadaş arasında olayın başlarında yoktum. Bugün sadece konuşma rolü niyetiyle gittiğimizde yanlarına bulundum ve herhangi bir illegal durum olmadı orada zaten. Ardından olay yerinden zaten ayrıldık ve bir süre sonra yoldan sadece geçiyordum ve bu arkadaş pdleri çağırdığı için beni yolda gördüklerinde beni işaret etti ve polisler beni çevirdi, IC olarak arkadaşımın ismini istediler ve bende rol gereği vermek istemedim ardından benide kelepçeleyip üstümü aradılar ve deagle marka silahım bu ihlaller yüzünden gitti ve şu anda sorgu odasında bekletiliyorum üzerine bir de bu arkadaşın ihlalleri yüzünden jail yiyeceğim, Bu arkadaş sayesinde silahımı kaybedip oyunda jaile giriyorum, gereğinin yapılmasını rica ederim. Bu tarz oyuncular yüzünden mağdur olmak istemiyorum bu arada silahımı alan kişi de @RECOLT kendiside silahımın alındığına dair şahitlik yapabilir.

Bu arada jail yediğimin kanıtı olarakta şunu atabilirim;

#2 - 28.12.2021 17:21
Olay hakkında bilgim yok, etiketlendiğim için yazıyorum. İhbara yöneldikten sonra gelişen süreçte @mikaelson ın silahına el koyuldu.

#3 - 31.12.2021 21:40
Şikayet geri çekildiğinden ötürü geçersiz kılınmıştır.