Konu: Cameron Poole - Peter Gennady Agresif Rol Şikayeti  (Okunma sayısı 257 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.01.2022 16:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cameron Poole @akaRyu  Peter Gennady @ClosE

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Orrel Arz @VoronArz

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.01.2022   14.33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakterim Marquesa eşiyle beraber güzel bir şekilde şehirde dolaşıyor dolaşırken glen park taraflarında yanlış bir dönüş yaparak şahısların arabasına sürtüyor ve karşı tarafın aracı hasar görüyor karakterim hamile olduğu için sorun çıkmasından korkuyor ve araçtan inerek şahıslardan özür dilemeye gidiyor tam indiği an kişilerden bir çok bağırarak küfür işitiyor "Orospu çocuğu" tarzından ardından korkuyor ve özür diliyor özür dilemesinin ardından şahıslar agresif oynamaya devam ediyor ve daha çok küfür ediyor muhtemelen bize yaklaşarak bize saldıracaklardı bizde o sırada araca binip uzaklaştık

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/tizv3jz   https://www.hizliresim.com/7sq3w4v

Ek açıklamalar(varsa): Mutlu bir şekilde oyun oynarken bu tarz agresif rollerle karşılaşmak gerçekten morel bozmayı ve oyundan soğutmayı başarıyor

#1 - 08.01.2022 16:14
Şahitliği onaylıyorum.

#2 - 08.01.2022 16:33
Kaza yaptık, sana hediye falan vermemi beklemiyorsun değil mi? Agresif rol yaptığımı kabul ediyorum fakat size saldırmadım veya sizi vurmadım. Şikayet açmak için oyun oynuyorsunuz, büyütülecek bir şey değil. Özür diledikten sonra o kadar agresif bir şey demedim, yanındaki Orrel Arz karakterinin neler yazdığına bakarsan tekrardan neden agresif yaptığımı anlarsın. Şikayet açmak için oynamaya devam edebilirsin, rollerinde başarılar dilerim.

Rol yaparken böyle bir PM gelmesi benim moralimi bozuyor.
« Son Düzenleme: 08.01.2022 16:36 akaRyu »

#3 - 08.01.2022 16:51
Kaza yaptık, sana hediye falan vermemi beklemiyorsun değil mi? Agresif rol yaptığımı kabul ediyorum fakat size saldırmadım veya sizi vurmadım. Şikayet açmak için oyun oynuyorsunuz, büyütülecek bir şey değil. Özür diledikten sonra o kadar agresif bir şey demedim, yanındaki Orrel Arz karakterinin neler yazdığına bakarsan tekrardan neden agresif yaptığımı anlarsın. Şikayet açmak için oynamaya devam edebilirsin, rollerinde başarılar dilerim.

Öncelikle tekrardan merhabalar böyle bir pm atmamın sebebi şikayetin uzun günler sürmemesi ve hızlı sonuçlanmasını istememden kaynaklı sana karşı bir hakaret veya bir agresif hitamda bulunarak atılan bir pm değil bu  ikincisi ilk sste gördüğümüz gibi ilk olarak küfür eden siz olduğunuz halde ben özür diliyorum ve Orrel diyor ki ne özürü ya falnn diyor çünkü ilk küfür eden siz ilk özür dileyende biz oluyoruz

#4 - 08.01.2022 16:52
Birincisi fazla bir şey dememişim, dediysem de normal bence söylediklerim. Seni vurmadım, veya saldırmadım. Sadece sözlü bir şey, bu da çok normal değil mi? Arabayla bildiğin uçtun bize, Orrel Arz karakterinin dediğini duydun. Arabayla 2-3 kere döndük. Biraz boş şikayet olmuş gibi, iyi roller dilerim. 

#5 - 08.01.2022 16:53

Öncelikle tekrardan merhabalar böyle bir pm atmamın sebebi şikayetin uzun günler sürmemesi ve hızlı sonuçlanmasını istememden kaynaklı sana karşı bir hakaret veya bir agresif hitamda bulunarak atılan bir pm değil bu  ikincisi ilk sste gördüğümüz gibi ilk olarak küfür eden siz olduğunuz halde ben özür diliyorum ve Orrel diyor ki ne özürü ya falnn diyor çünkü ilk küfür eden siz ilk özür dileyende biz oluyoruz

Küfür etmemiz normal değil mi sence? Arabayla öldürüyordun bizi, uçtunuz üstümüze.

#6 - 08.01.2022 16:54
Bak dost, ne dediğimi anlayamamışsın. Senin amacın büyük ihtimalle jail yedirtmek durduk yere PM atıyorsun ve rolümü bozuyorsun. Böyle bir hakkın yok.
İkincisine gelelim, agresif rol yaptığımı zaten başından kabul ettim. Kaza yaptık ve karakterim ani agresif tepki verdi, size saldırmadım veya sıkmadım ikinci kez bunu belirtiyorum fakat üsteliyorsun. Üstelik hatalı olmanıza rağmen Orrel karakteri karşılık veriyordu ve üste çıkmaya çalışıyordu. Küfür etmek ve agresif olmak yasaksa hiç rol yapmayalım, ne zevki var?  Ben anlaşmaya çalışıyorum fakat sen hala jail derdindesin.
« Son Düzenleme: 08.01.2022 17:03 akaRyu »

#7 - 08.01.2022 20:25
Bu seferlik uyarıyorum, tepkinizi fazla abartmışsınız. Ek olarak ilk başta Peter olmakla beraber diğerleri, oyun içerisinde caps-lock açık bir şekilde bağırmanıza gerçekten gerek yok.