Konu: [Maikel_Alessandro 21.12.2021] Kişi emotesiz beyzbol sopası çıkarıp beni düşürdü  (Okunma sayısı 348 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.12.2021 20:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maikel_Alessandro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Emotesiz beyzbol sopası çıkarma.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu arkadaş birliğimizin hooduna geldi ve araba çalalım birlikte dedi artından telsizden durumumu bildirdim sonra benim onlardan olduğumu anlayınca siz zencileri sevmiyorum dedi sonra doğal olarak ırkçılık yapılınca karakterim sinirlendi ve adama daldı kişiyi kovaladım biraz sonrada kişi biraz kaçtıktan sonra emote vermeden beyzbol sopası çıkardı ve beni düşürdü olayın görüntüsü olmasada pm den yazdığı mesajlara bakarsanız kişinin olayı kabul ettiğini anlarsınız.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/rtgqpha
Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 22.12.2021 16:56 ThugLife »

#1 - 22.12.2021 00:29
Kod: [Seç]
[div style="padding:10px; border:1px solid #e2e2e2"]
[table]
[tr]
[td]    [/td]
[td][img width=150 height=150]https://cdn.discordapp.com/attachments/685472941059997711/694248984478351470/blalbl.jpg[/img][/td]
[td]             [/td]
[td]

[div style="padding:10px; border-left:5px solid #e1eefc"]
[b]Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:[/b] N/A

[b]Olaya dahil olan şahit karakter adı:[/b] N/A

[b]Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:[/b] N/A
[/td]
[/tr]
[/table]
[hr]

[b]İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:[/b]

[quote]
N/A
[/quote]

[b]Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:[/b] N/A

[b]Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:[/b] N/A

[b]Ek açıklamalar(varsa):[/b] N/A

[/div]

Buna göre aç

@ThugLife Şikayeti bu şablona göre açmak için 24 saatiniz var, belirtilen saati geçerse şikayet düşer.

#2 - 26.12.2021 14:03
@elvisadalsteinn savunma bekleniyor.

#3 - 26.12.2021 15:36
Amacım roleplay yapmaktı, emote önceliği bende olmasına rağmen "roleplay" kavramı içerisinde brawl rpsi atmak istediğim için adama saldırmadım. Bir anda adama girişir diyip ben yazı yazarken bana saldırmaya başladı ki rolün ssini dahi almamış.. Benle brawl atınca da canı düşük olduğu için yaralıya düştü ve rolü tamamen baltalayarak kesinlikle devam etmedi.. Ona bu kadar role zarar vermesine ragmen rahatsız olduysan baştan alalım dedim ki onların da ssini almamış. her şeyi reddederek açık aramaya çalışmış bana göre ama ne yazıkki onu da beceremeyip olayları lehine anlatmış.

Sopa zaten elimdeydi bana saldırınca sopayı kullandım brawlda ki zaten pmden de aynı şeyi söylüyorum. Brawlda bana saldırken nasıl "önceden elime aldığım sopayla" saldırma emotesi vereyim fırsat mı veriyorsun?

#4 - 26.12.2021 16:28
ssden de anlaşılacağı üzere yaralı süresi 91 saniye ki önceden de yazı yazılmış ona rağmen 91 saniye.. hurta düştüğü an pm atarak rolü bölmesi bir yana bir şikayette bana göre olması en önemli şey olan olay örgüsünü almayıp olayın sonunu ss alması ve timestamp kullanmanası da yaptığı şeyi belli ediyor olsa gerek son olarak kullandığı dilde çok yanlış tahrik edici konuşuyor. Savunmam bu kadardır.

#5 - 27.12.2021 19:11
Merhabalar, karakter ceza alacak.